Innovaatioiden ja yrittäjyyden huippuosaaja Fabian Sepulveda on nimitetty Aalto EE:n Senior Advisoriksi

Fabian Sepulveda aloittaa Aalto EE:n Senior Advisorina

29.3.2017

Aalto University Executive Education (Aalto EE) on nimittänyt kansainvälisestä yrittäjyydestä väitelleen KTT Fabian Sepulvedan Senior Advisoriksi. Jo useamman vuoden Aalto EE:n luottovalmentajiin kuulunut Sepulveda toimii aktiivisesti yrittäjäekosysteemien kehittämisen parissa sekä Suomessa että kansainvälisesti ja työskentelee start up -valmentajana.

- Fabian Sepulvedan osaaminen innovaatoiden ja yrittäjyyden parissa on meille tärkeä voimavara. Yhdessä hänen kanssaan toteutetut useat ohjelmat ja kasvukiihdyttämöt ovat synnyttäneet asiakkaillemme poikkeuksetta merkittävää lisäarvoa, kuvaa toimitusjohtaja, professori Pekka Mattila.

Fabian Sepulvedalla on yli 20 vuoden kokemus tekniikan, liikkeenjohdon konsultoinnin sekä pankkitoiminnan aloilta. Hän on työskennellyt lukuisissa globaaleissa yrityksissä, kuten Lucent Technologies, A.T. Kearney ja JP Morgan. Hänen perustutkintonsa ovat sähkötekniikan ja rahoituksen aloilta.

Lisätietoja

Pekka Mattila
Toimitusjohtaja, professori (professor of practice)
Aalto University Executive Education Oy
Puhelin: 040 738 7221
pekka.mattila@aaltoee.fi

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto. 

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia Baltiassa, Etelä-Koreassa, Indonesiassa, Iranissa, Kiinassa, Puolassa, Ruotsissa, Taiwanilla, Venäjällä ja Vietnamissa. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.