Avoin tehtävä: Johtotiimin assistentti

Haemme Aalto University Executive Educationiin tehokasta johtotiimin assistenttia.

17.11.2017

Työtehtäviisi kuuluvat erilaiset johtoryhmän jäsenten avustavat tehtävät kuten kokous- ja matkajärjestelyt, kalenterien hallinta sekä muut yleiset toimistotehtävät. Koostat ja viimeistelet materiaaleja sekä vastaat erilaisten tilaisuuksien käytännön organisoinnista. Toimit myös Aalto EE:n vaihtuvan valokuvataidenäyttelyn koordinaattorina ja oleellisena osana työtä on myös sisäinen viestintä erilaisissa asioissa. Lisäksi toimit toimitusjohtajan assistentin tukena sekä sijaisena lomien aikana.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

  • oma-aloitteisuutta ja joustavuutta
  • palvelualttiutta ja positiivista asennetta
  • erinomaisia kommunikointi- ja yhteistyötaitoja
  • tarkkuutta ja organisointitaitoja
  • ajankäytön tehokasta hallintaa ja priorisointitaitoja
  • sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
  • MS Office -ohjelmien hallintaa.

Toivomme, että sinulla on jo jonkin verran kokemusta assistentin työstä. Kokemusta tärkeämpää on kuitenkin oikeanlainen asenne ja ote tarttua kaikenlaisiin eteen tuleviin tehtäviin. Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät vauhdikkaassa työympäristössä. Toimitilamme sijaitsevat Helsingin Kampissa osoitteessa Mechelininkatu 3 C. Johtotiimin assistentti raportoi toimitusjohtajan assistentille.

Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtajan assistentti Taija Manninen torstaina 23.11. klo 9.30 – 11.00 tai keskiviikkona 29.11. klo 14.00 – 15.30, puh. 040 534 5743. 

Lähetä hakemuksesi palkkatoivomuksineen sähköpostilla osoitteeseen taija.manninen@aaltoee.fi viimeistään 3.12.2017. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä eli haastatteluja saatetaan tehdä jo ennen hakuajan päättymistä.

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi Aalto EE tarjoaa ohjelmia Puolassa, Ruotsissa, Etelä-Koreassa, Taiwanissa, Kiinassa, Indonesiassa, Iranissa sekä Baltiassa ja Venäjällä. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.