Sanna Hyyrynen vetämään Aalto EE:n prosesseja, resurssointia ja tuotantoa

9.8.2016

Aalto University Executive Education (Aalto EE) on nimittänyt Sanna Hyyrysen Head of Solutions & Impact – sekä Head of Delivery & Experience -tehtäviin sekä keskeisten johtoryhmien jäseneksi 15.8.2016 alkaen.

Hyyrysen vankka kokemus projektien johtamisesta sekä resurssien hallinnasta ja suunnittelusta vahvistavat Aalto EE:n ohjelmatuotannon tehokkuutta sekä asiakaspalvelua entisestään yhä lisääntyvässä kansainvälisessä kilpailussa. Aiemmin Hyyrynen on työskennellyt Management Events - ryhmässä osakkaana sekä erilaisissa projektijohtamisen ja esimiestyön tehtävissä.

”Tasainen kasvumme vaatii toimintatapojen ja -mallien jatkuvaa kehittämistä sekä standardoinnin ja kekseliäisyyden tasapainoa. Olen varma, että Sanna Hyyrynen voi vahvistaa kyvykkyyttämme tällä alueella valmistautuessamme jälleen uuteen kasvuloikkaan”, luonnehtii toimitusjohtaja, professori Pekka Mattila.

Lisätietoja:

Pekka Mattila
valtiot. tri, toimitusjohtaja, professori (Professor of Practice)
Aalto University Executive Education Oy
Puhelin: +358 40 738 7221
pekka.mattila@aaltoee.fi

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi Aalto EE tarjoaa ohjelmia Puolassa, Ruotsissa, Etelä-Koreassa, Taiwanissa, Kiinassa, Indonesiassa, Iranissa sekä Baltiassa ja Venäjällä. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.