Riina Viitala nimitetty Aalto EE:n Senior Advisoriksi

10.3.2016

Aalto University Executive Education (Aalto EE) on nimittänyt FT Riina Viitalan Senior Advisor -tehtävään 7.3.2016 alkaen. Hän tulee tehtävässään keskittymään kansainvälisiin strategisiin kumppanuuksiin, kumppanuusohjelmien sekä vaativien asiakasratkaisuiden kehitykseen. 

Viitalalla on viidentoista vuoden kokemus avainhenkilötehtävissä Valio Oyj:ssa ja tämän myötä vahvat näytöt sekä innovaatioiden että muutoksen johtamisessa. Lisäksi hänellä on vahva tausta kuluttajatutkimuksessa, konseptoinnissa ja tuotekehitystoiminnasta. Hän on myös suunnitellut ja toteuttanut valmennuksia innovaatioihin, johtamiseen ja prosesseihin liittyen. Väitöskirjansa hän teki probiooteista Helsingin Yliopiston lääketieteelliseen tiedekuntaan.

”Riina Viitalan laaja-alainen tausta ja osaaminen vahvistavat hienosti asiantuntijaverkostoamme. Odotan hänen näyttelevän keskeistä roolia useissa kansainvälisissä kasvuhankkeissamme”, luonnehtii toimitusjohtaja, professori Pekka Mattila.

Lisätietoja:

Pekka Mattila, valtiot. tri, toimitusjohtaja, professori (professor of practice)
Aalto University Executive Education Oy
Puhelin: 040 738 7221
pekka.mattila@aaltoee.fi

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto. Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi Aalto EE tarjoaa ohjelmia Puolassa, Ruotsissa, Etelä-Koreassa, Taiwanissa, Kiinassa, Indonesiassa, Iranissa sekä Baltiassa ja Venäjällä. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,4 prosentin parhaimmistoon.