Katja Ahoniemi siirtyy Aalto EE:lle Lontoon Imperial Collegesta

18.7.2016

Aalto University Executive Education (Aalto EE) on nimittänyt KTT Katja Ahoniemen Degree-liiketoiminta-alueen Associate Director -tehtävään 29.8.2016 alkaen. Hän on aiemmin toiminut Lontoon Imperial Collegen MBA-ohjelman johtajana. Hänen vahva kansainvälinen kokemuksensa sekä akateemisen kentän tuntemuksensa tukevat Aalto EE:n kasvustrategian toteuttamista Degree- liiketoiminta-alueella.

Ahoniemi on väitellyt Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulusta aiheenaan rahoitusmarkkinoiden volatiliteetin mallintaminen. Hänen julkaisunsa ”Flows, Price Pressure, and Hedge Fund Returns” noteerattiin parhaimpien joukkoon vuonna 2014 Financial Analysts Journal -tiedelehdessä.

”Katja on meille tärkeä vahvistus tilanteessa, jossa kisa maailman kärkisijoista koko ajan kiristyy. Voimme olla ylpeitä sijoituksistamme jo tähän asti, ja nyt kansainvälisten yhteistyöohjelmiemme kehittäminen saa jälleen uutta vauhtia”, kuvaa toimitusjohtaja Pekka Mattila.

Lisätietoja:

Pekka Mattila
valtiot. tri, toimitusjohtaja, professori (professor of practice)
Aalto University Executive Education Oy
Puhelin: +358 40 738 7221
pekka.mattila@aaltoee.fi

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi Aalto EE tarjoaa ohjelmia Puolassa, Ruotsissa, Etelä-Koreassa, Taiwanissa, Kiinassa, Indonesiassa, Iranissa sekä Baltiassa ja Venäjällä. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.