Avoin tehtävä: IT Support Specialist

3.10.2016

IT SUPPORT SPECIALIST

Aalto EE etsii innokasta, palveluhenkistä ja työteliästä henkilöä yhtiön IT-palvelu- ja tukitehtäviin. Tehtävä sopii hyvin IT-opinnoista valmistuneelle tai opintojen loppuvaiheessa olevalle. Voit kysyä myös harjoittelupaikkaa.

Toimit henkilöstön ja asiakkaiden tukena IT- ja AV-asioissa. Ratkaiset sujuvasti erilaiset Windows/O365-ympäristön ongelmatilanteet ja sinulla ei mene sormi suuhun piuhojen ja kaapeleiden kanssa. Olet asiakaspalveluhenkinen ja kommunikointi englanniksi sujuu leikiten.

Tarjoamme sinulle innovatiivisen ja mukavan työyhteisön, tuntumaa kansainväliseen toimintaympäristöön, mahdollisuuden oppia keskisuuren yrityksen tietohallinnon hoitoon liittyvistä tehtävistä ja asiaankuuluvan perehdytyksen tehtävääsi.

Odotamme sinulta

  • IT-opintoja tai vastaavaa osaamista
  • joustavuutta ja sujuvuutta erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • hyvää englannin kielen suullista hallintaa
  • oma-aloitteisuutta
  • kykyä omaksua nopeasti uusia asioita ja työskennellä paineen alla
  • AV-teknologiaosaaminen katsotaan eduksi

Lisätietoja antaa tiimin esimies Pasi-Pekka Rossi, Head of Strategic Resources puh, +358 (0)50 5982236, e-mail: pasi-pekka.rossi@aaltoee.fi.

Hakeminen

Laita hakemuksesi ja CV:si 17.10.2016 mennessä otsikolla ”IT Support Specialist” osoitteeseen rekrytointi@aaltoee.fi

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.  

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi Aalto EE tarjoaa ohjelmia Puolassa, Ruotsissa, Etelä-Koreassa, Taiwanissa, Kiinassa, Indonesiassa, Iranissa sekä Baltiassa ja Venäjällä. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.