Aalto EE vahvistaa organisaatiotaan markkinoinnin johtamisen konkarilla

1.9.2016

Aalto University Executive Education (Aalto EE) on nimittänyt Senior Advisoriksi KTM Mirjami Mäkisen 1.9.2016 alkaen. Mäkisellä on pitkäaikainen ja laaja-alainen kokemus vastuullisista johdon ja markkinoinnin tehtävistä Salomaa Groupissa. Viimeiset 9 vuotta hän on toiminut konsernin emoyhtiön, Salomaa Yhtiöt Oy:n toimitusjohtajana ja hallituksessa.

"Aalto EE:ssä tehdään arvokasta työtä suomalaisten yritysten hyväksi. Aalto EE:n asiantuntijat ymmärtävät yrityksiä ja niiden toimintaedellytyksiä sekä liiketoimintamalleja ja pystyvät yhdistämään teorian ja käytännön tehokkaasti. Suomen kansainvälisin koulutuskumppani tietää, millaista osaamista tarvitaan meillä ja maailmalla, nyt ja tulevaisuudessa. Haluan olla mukana kannustamassa yrityksiä kehittämään ja jakamaan osaamistaan jatkuvasti sekä varmistamassa, että ohjelmakokonaisuuksien sisällöt tukevat parhaalla tavalla yritystemme menestystä", kommentoi Mäkinen.

Aalto EE:ssä Mäkinen tulee osallistumaan ohjelmakonseptien suunnitteluun ja toteutukseen sekä uusien yhteistyömallien kehittämiseen.

”Mirjamin osaaminen ja kokemus vahvistavat edellytyksiämme laajentaa erityisesti markkinoinnin johdolle ja asiantuntijoille suunnattua tarjoomaa. Esimerkiksi pilottitoteutuksemme Trainee-ohjelmasta on jo osoittautumassa menestykseksi. Lisäksi Mirjamin tausta perheyrityksen johtotehtävistä avaa mahdollisuuksia kehittää entistä paremmin kohdennettuja sisältöjä myös tälle segmentille. Odotan innolla laajenevaa yhteistyötä hänen kanssaan”, kertoo Pekka Mattila, toimitusjohtaja, Aalto EE ja Aalto-yliopiston professori (Professor of Practice).

Lisätietoja:

Pekka Mattila, valtiot. tri, toimitusjohtaja, professori (Professor of Practice)
Aalto University Executive Education Oy
Puhelin: 040 738 7221
pekka.mattila@aaltoee.fi

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto. Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi Aalto EE tarjoaa ohjelmia Puolassa, Ruotsissa, Etelä-Koreassa, Taiwanissa, Kiinassa, Indonesiassa, Iranissa sekä Baltiassa ja Venäjällä. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.