Uutishuone

Uutishuone

Aalto EE vahvistaa kaupallistamisen ja go-to-market-strategioiden osaamistaan

6.4.2016

Aalto University Executive Education (Aalto EE) vahvistaa organisaatiotaan kokeneella kaupallistamisen ja muutosjohtamisen osaajalla. Senior Advisorina huhtikuun aikana aloittava Hans Henrik Lund on toiminut useiden yhtiöiden hallituksissa, esimerkkinä Royal Copenhagen, sekä johtotehtävissä mm. Jabralla, Nokialla sekä Microsoftilla (toimii nykyisin General Managerina Microsoftilla). Hän on väitellyt tekniikan tohtoriksi Aalborgin yliopistossa Tanskassa, ja hänellä on myös MBA-tutkinto.

Aalto EE:ssä Hans Henrik Lund keskittyy kasvuyritysten ja -alojen markkinastrategioihin sekä konseptien ja tuotteiden kaupallistamiseen.

”Hans Henrikin osaaminen globaalissa teknologialiiketoiminnassa on meille suuri voimavara”, kertoo Pekka Mattila, toimitusjohtaja, Aalto EE ja Aalto-yliopiston professori (Prof. of Practice).

Lisätietoja:

Pekka Mattila, valtiot. tri, toimitusjohtaja, professori (Professor of Practice)
Aalto University Executive Education Oy
Puhelin: 040 738 7221
pekka.mattila@aaltoee.fi

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto. Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi Aalto EE tarjoaa ohjelmia Puolassa, Ruotsissa, Etelä-Koreassa, Taiwanissa, Kiinassa, Indonesiassa, Iranissa sekä Baltiassa ja Venäjällä. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,4 prosentin parhaimmistoon.