Aalto EE partnerina Slush Singaporessa

22.7.2016

Aalto EE toimii yhteistyökumppanina ensimmäistä kertaa järjestettävässä Slush Singaporessa. 

Slush on Euroopan suurin teknologiastartup- ja sijoittajatapahtuma, jossa startupit ja teknologia-alan lahjakkuudet kohtaavat kokeneet kansainväliset sijoittajat, päättäjät ja median. Slushia on kuvattu jopa teknologiamaailman keskipisteeksi.

Vuonna 2015 kaksipäiväinen Slush kokosi Helsingin Messukeskukseen 15 000 kävijää sadasta eri maasta. Vuonna 2016 Slush laajenee Tokioon, Shanghaihin ja Singaporeen. Ohjelmaan kuuluu muun muassa huippuluokan puhujia, startupien esittelyalue sekä jännittävä Slush Pitching competition.

Uniikki teknologiatapahtuma on opiskelijavetoinen, voittoa tavoittelematon liike, joka juontaa juurensa Aalto-yliopistoon. Läpi vuosien ja huiman kasvun ajan Slushin periaate on pysynyt samana: auttaa seuraavia maailmanvalloittajayrityksiä eteenpäin. ”Slushissa huokuu maailmanmullistuksen henki” kuvailee Jyrki Katainen, Euroopan komission varapuheenjohtaja.

Slush Singapore järjestetään 20.9.2016 Resorts World Convention Centressä yhdessä Singaporen Week of Innovation and TeCHnologyn (SWITCH) kanssa.

Yhteistyökumppanina Aalto EE on mukana paikan päällä tapahtumassa. Tervetuloa ständillemme tapaamaan Aalto EE:n Singaporen tiimiämme ja tutustumaan kuinka vaikuttava, tavoitteellinen ja mitattava oppimiskokemus voi edistää sinua ja yritystäsi.

Lisätiedot

Anu Sirkiä
Executive Director, Asia Pacific, Aalto EE
Puh. +65 9790 2909
anu.sirkia@aaltoee.sg
http://www.aaltoee.sg

Slush Singapore
http://singapore.slush.org/

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi Aalto EE tarjoaa ohjelmia Puolassa, Ruotsissa, Etelä-Koreassa, Taiwanissa, Kiinassa, Indonesiassa, Iranissa sekä Baltiassa ja Venäjällä. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.