Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Diploma in Global Logistics

Diploma in Global Logistics auttaa sinua syventämään logistiikka- ja huolinta-alan asiantuntijuuttasi. Ohjelma sopii erinomaisesti alan tehtävissä toimiville tai niihin suuntaaville. Ohjelman laajuus vastaa 24 opintopistettä ja se on mahdollista suorittaa joko vuodessa tai 1,5 vuodessa.

Aalto-yliopiston asiantuntijoiden johdolla pääset syventymään alan viimeisimpään tutkimustietoon ja pääset soveltamaan oppejasi käytännön työssäsi. Opintoihin sisältyy myös valinnaisia opintoja Aalto-yliopiston kurssitarjonnasta, mikä auttaa sinua räätälöimään opintoja oman mielenkiintosi mukaan.

Kysy lisätietoja Lataa infokortti (Englanniksi)

Valitse vaihtoehto

20.8.2024

Hinta:

Ohjelmassa yhdistyy alan viimeisin tutkimustieto sekä käytännön sovellutukset.

Yhteisten opintopäivien lisäksi sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus valita kiinnostavia opintosisältöjä Aalto-yliopiston tutkinto-opintojen tarjonnasta.

Mahdollisuus suorittaa opinnot vuodessa tai 1,5 vuoden aikana. Valitse opiskelutahti, joka sopii juuri sinulle!

Sisältö ja aikataulu

Koulutuksessa sukelletaan logistiikka-alan viimeisimpään tutkimukseen ja kehityskulkuihin. Ohjelmassa käsiteltäviin teemoihin lukeutuu muun muassa kestävät tuotantoketjut, logistiikkajärjestelmät ja -analytiikka sekä lineaarinen optimointi. Ohjelman keskeinen tavoite on oppia soveltamaan opittuja tietoja käytännön työssä. Koulutuksen kieli on Englanti. 

Ohjelman laajuus on 24 opintopistettä ja se on mahdollista suorittaa 1–1,5 vuodessa. Opinnot sisältävät itsenäistä ja ohjattua työskentelyä kuten luentoja, harjoitustehtäviä ja projektityöskentelyä.

Koulutusjaksot

 

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Valitse vaihtoehto