Asiakkaamme

Asiakkaamme

Finanssialan Tarja Kallonen vahvistaa Aalto EE:n finanssialan koulutusta

Kuva: Markku Pajunen

”Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulu on eurooppalaisittain merkittävä talouden ja rahoituksen osaamiskeskittymä. Samalla Finva, Aalto EE ja Aalto PRO ovat merkittäviä finanssialan henkilöstön kouluttajia Suomessa. Sijoituspalvelututkinnot sekä vakuutustutkinnot ovat järjestämiämme ja verifioimiamme. Kallonen tuo uudenlaista ja monipuolista osaamista sisältöjemme kehittämiseen. Tavoitteenamme on myös laajentua edelleen kansainvälisesti, joten Tarjan kokemus eurooppalaisista yhteistyöverkostoista on meille erityisen arvokasta”, toteaa Pekka Mattila, Aalto EE:n toimitusjohtaja sekä Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Professor of Practice.

”Pohjoismaiden lisäksi Finva laajentaa finanssiosaamisen koulutusta varsinaisen finanssialan ulkopuolelle. Tässäkin Tarja Kallosen näkemyksellisyydellä, laajalla kokemuksella ja verkostoilla on merkittävä rooli Finvan ydinkohderyhmää finanssialalla unohtamatta”, kertoo Finvan johtaja Paula Salonen.

”Olen todella innoissani päästessäni mukaan finanssialan henkilöstön osaamisen kehittämiseen Aalto EE:ssä. Mielestäni tärkeimpiä seikkoja tulevaisuuden työn kannalta ovat edelleenkin jatkuva oppiminen sekä työelämän ja koulutuksen yhteensovittaminen. Sillä on merkittävä vaikutus henkilöstön hyvinvointiin ja yritysten kannattavuuteen”, vakuuttaa Tarja Kallonen. 

Lisätiedot

Paula Salonen
johtaja, Finva Finanssikoulutus Oy
Puh. 010 837 3784
paula.salonen@finva.fi

Finva Finanssikoulutus Oy 

Finva Finanssikoulutus Oy tarjoaa Suomen monipuolisinta finanssikoulutusta. Finvalla on useita alalle suunnattuja tutkintoja ja koulutusohjelmia sekä runsaasti ajankohtaista täsmäkoulutusta. 

Finva toimii aktiivisesti finanssialan sidosryhmien ja asiakkaiden kanssa ja osana Aalto University Executive Education -ryhmää pystymme palvelemaan finanssialaa monipuolisesti ja myös kansainvälisesti. Tavoitteenamme on olla finanssialan pohjoismainen osaamiskeskittymä. 

Aalto University Executive Education Oy 

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.  

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia globaalisti useissa lokaatioissa. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.