Uutishuone

Uutishuone

Aalto EE tiivistää yhteistyötään Yhdistyneiden arabiemiirikuntien huippuyliopiston kanssa

Aalto University Executive Education (Aalto EE) ja United Arab Emirates University (UAE University) allekirjoittivat yhteistyösopimuksen maanantaina 3.2.2020. Sopimus tiivistää vuonna 2019 alkanutta yhteistyötä ja silloin allekirjoitettua Memorandum of Understanding -asiakirjaa.

Kuvassa vasemmalta oikealle: Samir Azzeh, UAE University; Jaakko Skantsi, Suomen suurlähetystö Abu Dhabissa; Ghaleb Ali Al Hadrami Al Breiki, UAE University; Raija Kuokkanen ja Pekka Mattila, Aalto EE; Eissa Eid Jawar AlFaraj Al Rumaithi, UAE University; Viet Phan ja Minna Wickholm, Aalto EE.

4.2.2020

”Emiraatit elävät kiinnostavaa vaihetta, jossa talouden pilarit pitää ratkaista uudelleen aikakaudella öljyn jälkeen. Tällainen innovaatio- ja transformaatiohaaste on Aallolle ilman muuta luonteva ja houkutteleva”, sanoo Pekka Mattila, Aalto EE:n toimitusjohtaja ja Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun Professor of Practice.

Kesällä 2019 Aalto EE toteutti UAE Universityn kanssa tulevien johtajien innovaatio-ohjelman ja seuraava yhteinen projekti on julkisten palveluinnovaatioiden suunnitteluun keskittyvä valmennus.

"Voimme yhteistyössä rakentaa paljon Aalto-yliopiston vahvuuksille kuten digitalisaatioon, palvelumuotoiluun ja yrittäjyyteen, mutta meitä kiinnostavat myös uudet avaukset, joita kahden yliopiston vahvuuksien yhdistämien voi tuoda", tiivistää Raija Kuokkanen, Aalto EE:n partnereista, näkemysjohtajuudesta ja ohjelmien suunnittelusta vastaava johtaja.

UAE University on luokiteltu Aalto-yliopiston tapaan maailman 50. parhaan alle 50-vuotiaan yliopiston joukkoon. Yhteistyö mahdollistaa Aalto-yliopiston monialaisen osaamisen hyödyntämisen Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa ja sen lähialueilla.

Lisätiedot

Pekka Mattila
valtiot. tri, toimitusjohtaja, Professor of Practice
Aalto University Executive Education Oy
Puhelin: 040 738 7221
pekka.mattila@aaltoee.fi

Raija Kuokkanen
Head of New Ventures and Partnerships, Thought Leadership and Design
Aalto University Executive Education Oy
Puhelin: 010 837 3737
raija.kuokkanen@aaltoee.fi

Aalto University Executive Education Ltd

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja. Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia globaalisti useissa lokaatioissa. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.