Avoin tehtävä: Program Director

Etsimme asiakkaiden erilaisia tarpeita ymmärtävää ja myyntihaluista Program Directoria valmennuskokonaisuuksien suunnitteluun ja toteutukseen yksilö- ja organisaatioasiakkaillemme.

27.10.2017

Ymmärrätkö erilaisten organisaatioiden haasteita ja osaatko kehittää niihin ratkaisuja? Osaatko ketterästi tuotteistaa ideat erilaisille asiakkaille sopiviksi konsepteiksi? Omaatko kokemusta haastavien projektien onnistuneesta toteutuksesta?

Etsimme asiakkaiden erilaisia tarpeita ymmärtävää ja myyntihaluista Program Directoria valmennuskokonaisuuksien suunnitteluun ja toteutukseen yksilö- ja organisaatioasiakkaillemme. Toimit projektien vetovastuussa vastaten koulutusohjelmien kehittämisestä, suunnittelusta, myynnistä ja toteutuksesta. Pystyt keskustelemaan liiketoiminnan ja johtamisen kehittämisestä monella eri organisaatiotasolla, asiantuntijoista ylimpään johtoon. Tärkeimpiä yhteistyökumppaneitasi ovat Aalto-yliopiston asiantuntijaverkosto, asiakkuusvastaavamme ja koordinaattorimme.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän, innostavan työympäristön sekä Suomen kärkiyrityksiä edustavan asiakasjoukon. Saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi haastavien projektien ja kansainvälisen yritys- ja tiedemaailman verkoston parissa.

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, esimerkiksi kaupalliselta alalta
  • Tehtävään soveltuvaa usean vuoden työkokemusta kansainvälisistä HRD/liiketoiminnan kehitystehtävistä tai konsultoinnista
  • Myyntihenkisyyttä, kokemus BtoB-myyntitehtävistä on eduksi
  • Vakuuttavaa ja vaikuttavaa esiintymistaitoa
  • Kokemusta erilaisten asiakkaiden kanssa toimimisesta ja haastavien projektien itsenäisestä läpiviennistä
  • Kokemusta tiiminvetäjänä toimimisesta
  • Vahvoja vuorovaikutustaitoja niin suomen kuin englannin kielellä

Eduksi luetaan:

  • Kokemus valmennusten suunnittelusta ja johtamisesta

Kiinnostuitko?

Lähetä cv ja hakemuksesi palkkatoiveineen 15.11. mennessä: rekrytointi@aaltoee.fi. Kerrothan hakemuksessasi erityisesti vaativien projektien läpivientikyvystäsi sekä ratkaisujen kehittämisestä organisaatiosi tai asiakkaittesi liiketoimintahaasteisiin.

Lisätietoa

Lisätietoa Aalto EE:n toiminnasta saat täältä: www.aaltoee.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Kerttu Tanhuanpää: kerttu.tanhuanpaa@aaltoee.fi tai 010-837 3754

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia Baltiassa, Etelä-Koreassa, Indonesiassa, Iranissa, Kiinassa, Puolassa, Ruotsissa, Taiwanilla, Tansaniassa, Venäjällä ja Vietnamissa. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.