Avoin tehtävä: IT Support Specialist

31.7.2017

IT SUPPORT SPECIALIST

Aalto EE etsii innokasta, palveluhenkistä ja työteliästä tekijää yhtiön IT-palvelu- ja tukitehtäviin. Tehtävä sopii hyvin IT-opinnoista valmistuneelle tai opintojen loppuvaiheessa olevalle. Voit kysyä myös harjoittelupaikkaa.

Toimit henkilöstön ja asiakkaiden tukena IT- ja AV-asioissa. Ratkaiset sujuvasti erilaiset Windows-/O365-ympäristön ongelmatilanteet, ja sinulla ei mene sormi suuhun piuhojen ja kaapeleiden kanssa. Olet asiakaspalveluhenkinen ja kommunikointi englanniksi sujuu leikiten.

Tarjoamme sinulle innovatiivisen ja mukavan työyhteisön, tuntumaa kansainväliseen toimintaympäristöön, mahdollisuuden oppia keskisuuren yrityksen tietohallinnon hoitoon liittyvistä tehtävistä ja asiaankuuluvan perehdytyksen tehtävääsi.

Odotamme sinulta

  • IT-alan opintoja tai vastaavaa osaamista
  • joustavuutta ja sujuvuutta erilaisissa asiakaspalvelutilanteissa
  • hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • hyvää englannin kielen suullista hallintaa
  • oma-aloitteisuutta
  • kykyä omaksua nopeasti uusia asioita ja työskennellä paineen alla.

AV-teknologiaosaaminen katsotaan eduksi.

Lisätietoja antaa tiimin esimies Pasi-Pekka Rossi, Head of Strategic Resources puh, +358 (0)50 5982236, email: pasi-pekka.rossi@aaltoee.fi.

Laita hakemuksesi ja CV:si 14.8.2017 mennessä otsikolla ”IT Support Specialist” osoitteeseen: rekrytointi@aaltoee.fi

Aalto University Executive Education Oy (Aalto EE) tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon koulutus- ja kehittämispalveluja hyödyntäen Aalto-yliopiston osaamista. Yhtiöllä on toimistot Helsingissä ja Singaporessa. Aalto EE:n missiona on rakentaa parempi maailma paremmalla johtajuudella ja kehittää uuden aallon johtajia. Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta.