Avoin tehtävä: Competence Manager (rakennettu ympäristö)

22.8.2016

Haemme osaavaa ja kehittämishakuista Competence Manageria rakennetun ympäristön tuotealueelle.

Tehtävänäsi on johtaa, kehittää ja myydä aihepiirin vaikuttavia valmennuskokonaisuuksia yksilö- ja organisaatioasiakkaillemme. Toimit projektipäällikkönä asiakkaille toteutettavissa projekteissa, vastaat rakennetun ympäristön tuoteportfolion kehittämisestä, valmennusten suunnittelusta, myynnistä ja toteutuksesta. Tärkeimpiä yhteistyökumppaneitasi ovat Aalto-yliopiston asiantuntijaverkosto, myynti- ja asiakkuusvastaavamme ja koordinaattorimme.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän, innostavan työympäristön sekä Suomen kärkiyrityksiä edustavan asiakasjoukon. Saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi haastavien projektien ja kansainvälisen yritys- ja tiedemaailman verkoston parissa.

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa
  • rakennusalan ja sen verkostojen tuntemusta
  • osaamista valmennusten suunnittelusta ja johtamisesta
  • myyntihenkisyyttä
  • oivaltavaa otetta asiakastyöskentelyssä
  • monipuolisuutta ja joustavuutta
  • vahvoja vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja
  • esiintymis- ja fasilitointitaitoja
  • vähintään 5 vuoden työkokemusta
  • erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Lisätietoja: Anita Vastamäki, Business Area Director, anita.vastamaki@aaltoee.fi, puh. 010 837 3811, vastaa tehtävää koskeviin puheluihin 25.8 klo 9-10 ja 26.8 klo 11-12, tai Sanna Hyyrynen, Head of Solutions & Impact: sanna.hyyrynen@aaltoee.fi, puh. 010 837 3884, vastaa tehtävää koskeviin puheluihin 30.8. klo 13-14 ja 1.9. klo 11-12.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 9.9.2016 mennessä otsikolla ”Competence Manager” osoitteeseen rekrytointi@aaltoee.fi. 

30.8.2016: Muutettu Sanna Hyyrysen puhelinaikaa.

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education Oy (Aalto EE) tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon koulutus- ja kehittämispalveluja hyödyntäen Aalto-yliopiston osaamista. Yhtiöllä on toimistot Helsingissä ja Singaporessa. Aalto EE:n missiona on rakentaa parempi maailma paremmalla johtajuudella ja kehittää uuden aallon johtajia. Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta.  

Aalto University Professional Development (Aalto PRO) keskittyy erityisesti asiantuntijoiden ammatilliseen kehittämiseen. Aalto PRO yhdistää vankan asiantuntemuksen, käytännön toimet ja rohkeasti kokeilevan lähestymistavan ammatilliseen osaamiseen. Valikoimassamme on yli 50 erilaista koulutusohjelmaa, joista asiakkaamme saavat ammatillista etumatkaa.