Aalto PRO ja Finnsecurity valitsivat vuoden turvallisuusjohtajaksi Wärtsilän Rauno Hammarbergin

17.11.2016

Aalto University Professional Development (Aalto PRO) ja Finnsecurity ry valitsivat vuoden turvallisuusjohtajaksi Wärtsilän Chief Security Officer Rauno Hammarbergin. Alalla arvostetun Turvallisuusjohdon koulutusohjelman 25-vuotisjuhlassa 17.11. jaettu palkinto on lajissaan ensimmäinen. Se annetaan alan ansioituneelle sekä turvallisuusalan osaamista edistävälle johtajalle Suomessa. 

- Rauno Hammarberg täyttää kaikki tarvittavat kriteerit: hän on toiminut vaativissa johtotehtävissä, aktiivisesti edesauttanut turvallisuusjohtamisen strategista vahvistumista organisaatioissa sekä on ollut mukana alan osaamisen kehittämisessä, tiivistää yksi palkintoraatilaisista, ohjelmajohtaja Anna-Maija Ahonen Aalto PRO:sta.

Hammarberg on ennen nykyistä pestiään Wärtsilässä toiminut turvallisuusjohtajana mm. Nokialla ja VR:llä. Oman työnsä ohella hän on jo vuosia toiminut Turvallisuusjohdon koulutusohjelman ohjausryhmän jäsenenä, kouluttajana sekä osallistujien lopputöiden ohjaajana. Lisäksi Hammarberg on toiminut mm. EK:n yritysturvallisuuden neuvottelukunnan yhtenä kantavista voimista ja palkittuna jäsenenä. Siten hän on edistänyt merkittävästi suomalaista yritysturvallisuustyötä elinkeinoelämän keskeisillä foorumeilla.

- Alalla on jo useita turvallisuuteen fokusoituja palkintoja. Uudella turvallisuusjohtamisen palkinnolla nostamme esille turvallisuusjohtajan strategisesti tärkeää ja vaativaa roolia sekä kokonaisvaltaisen turvallisuuden ymmärtämisen merkitystä organisaation menestykselle, kertoo Finnsecurityn toiminnanjohtaja Joona Vuorenpää.

Palkintoraatiin kuuluivat Aalto PRO:n ohjelmajohtaja Anna-Maija Ahonen ja liiketoimintajohtaja Anita Vastamäki, Finnsecurity ry:n toiminnanjohtaja Joona Vuorenpää ja puheenjohtaja Arto Kangas sekä Elinkeinoelämän keskusliiton johtava yritysturvallisuusasiantuntija Mika Susi.

25-vuotias Turvallisuusjohtamisen koulutusohjelma

Juhlavuottaan viettävä Aalto PRO:n Turvallisuusjohdon koulutusohjelman on alalla jo käsite ja korkealle arvostettu. Sen on käynyt jo yli 400 suomalaista turvallisuusammattilaista, jotka arvostavat myös koulutuksessa syntyvää, koko työuran kestävää turvallisuusosaajien verkostoa. Ohjelman valttina on sen kokonaisvaltainen ote turvallisuuden ja johtamisen kehittämisen näkökulmiin.

Lisätiedot

Video vuoden turvallisuusjohtaja Rauno Hammarbergistä.

Anna-Maija Ahonen
ohjelmajohtaja, Aalto PRO
Puhelin 050 307 4934
anna-maija.ahonen@aaltoee.fi

Rauno Hammarberg
Chief Security Officer, Wärtsilä Corporation
Puhelin  050 555 2258
rauno.hammarberg@wartsila.com

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi Aalto EE tarjoaa ohjelmia Puolassa, Ruotsissa, Etelä-Koreassa, Taiwanissa, Kiinassa, Indonesiassa, Iranissa, Baltiassa ja Venäjällä sekä Vietnamissa. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.