Aalto ENT ja NewCo Helsinki yhdessä tukemaan peliyritysten menestystä

30.5.2016

Aalto University Developing Entrepreneurship (Aalto ENT) ja Helsingin kaupungin NewCo Helsinki ovat aloittaneet yhteistyön Game Executive -ohjelmassa. Yhteistyö vahvistaa viime vuosina nopeasti kehittyneen pelialan menestymistä myös jatkossa.

- Pelien kehittäminen on yritysten keskiössä, mutta pitkän aikavälin menestykseen tarvitaan johtamis- ja liiketoimintaosaamista. Kun yritys ja johtaminen ovat hyvässä kunnossa, on helpompi keskittyä pelien kehittämiseen, korostaa Minna Wickholm, liiketoimintajohtaja Aalto ENT:sta.

Neljättä kertaa järjestettävä Game Executive on pelialan kasvuyritysten tarpeisiin räätälöity johtamisohjelma. Se antaa tulevaisuuden johtajille tiedolliset ja taidolliset valmiudet kohdata kasvavan yrityksen haasteet ja auttaa heitä rakentamaan menestyksekästä liiketoimintaa.

NewCo Helsinki tulee nyt mukaan yhteistyöhön tukemalla taloudellisesti yrittäjätiensä alussa olevien pelialan yritysten osallistumista ohjelmaan.

- Yhteistyö Aalto ENT:n kanssa on yksi käytännön esimerkki, miten helpotamme yrittäjyyden alkutaivalta, madallamme esteitä ja ohjaamme oikeaan suuntaan. Autamme heitä rakentamaan menestyksekästä liiketoimintaa, kertoo Teemu Polo, palvelupäällikkö, NewCo Helsinki.

Lisätietoja

Minna Wickholm
Business Area Director, Aalto ENT
Aalto University Executive Education Oy
Puhelin: 010 837 3723
minna.wickholm@aaltoee.fi

Teemu Polo
Head of Services, Startups
NewCo Helsinki
Puhelin: 040 5654496
teemu.polo@hel.fi

NewCo Helsinki

NewCo Helsinki on Helsingin kaupungin 2014 perustama yrityskasvun keskus. NewCo Helsinki on markkinointinimi palvelukokonaisuudelle, toiminnasta vastaavat Helsingin kaupunki ja Helsingin Uusyrityskeskus. Yritysneuvontapalveluja on tarjottu jo vuodesta 1992, ja vuodesta 2008 YritysHelsinki -nimellä. Se tarjoaa laajan paketin yksityisen ja julkisen puolen palveluja yhden oven periaatteella. Tavoitteena on helpottaa yrittäjyyden alkutaivalta, madaltaa esteitä ja ohjata oikeaan suuntaan.

Aalto University Executive Education Oy


Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto. Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi Aalto EE tarjoaa ohjelmia Puolassa, Ruotsissa, Etelä-Koreassa, Taiwanissa, Kiinassa, Indonesiassa, Iranissa sekä Baltiassa ja Venäjällä. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,4 prosentin parhaimmistoon.