Uutishuone

Uutishuone

Aalto EE:n tiloissa avautui uusi näyttely

Aalto EE:n tiloissa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun päärakennuksessa toimivassa Bang Bang Galleryssa avautui valokuvaaja Annick Ligtermoet’n näyttely ”Et Spiritus Sancti”.

1.2.2016

 Etelä-Euroopan ja Lähi-idän alueella otetussa kuvissa yhdistyvät alueen uskonnolliset merkit, historia, myytit ja niiden ympäristö eri aikakausilta. Ligtermoet on myös suunnitellut raikkaan ja kokeilevan ripustustavan sekä asettelun teoksilleen. Alankomaista kotoisin oleva Ligtermoet asuu nykyisin Suomessa. Hänen töitään on aiemmin ollut esillä mm. New Yorkissa ja Amsterdamissa.

Bang Bang Gallery on uudenlainen galleriakonsepti, jossa vaihtuvat näyttelyt tuodaan Aalto EE:n henkilöstön ja asiakkaiden arkeen. Valmennuspäivien aikana he voivat tutustua näyttelyyn ja myös ostaa teoksia. Näyttelyohjelma keskittyy valokuvataiteeseen ja erityisesti nuorien ja nousevien kykyjen esilletuomiseen.

- Valokuvataide on taidemuotona yrityksille ja yritysjohtajille vieraampi kuin perinteiset kuvataiteet, jonka hankkimisesta heillä on pidemmät perinteet. Siksi haluamme tuoda juuri valokuvataidetta esiin, kertoo galleristi, Heli Mäenpää Bang Bang Gallerysta.

Aalto EE:n pysyvä näyttely esillä verkossa

Aalto EE:lla on oma, useammasta eri kokoelmasta lainattu ja osin täsmähankinnoin rakennettu, pysyvä näyttely, joka on nyt julkaistu myös verkossa.

- Taide on Aalto EE:lle kilpailutekijä. Meillä ei ole keskiaikaista kampusta tai järvinäkymiä vaan Aallon monialaisuutta hienosti edustava tasokas kokoelma suomalaista modernia ja nykytaidetta. Haluamme tehdä valmennuksistamme inspiroivia myös taiteen tehokeinojen avulla. Verkossa olevan pysyvän näyttelyn avulla saa ensivaikutelmaa tiloissamme esillä olevista teoksista. Niiden sijoittelu toki elää ja lukumäärä kasvaa jatkuvasti, kertoo Aalto EE:n toimitusjohtaja, professori Pekka Mattila.

Lisätietoa

http://art.aaltoee.com

Heli Mäenpää, Creative Director, Gallerist, Lecturer
Bang Bang Gallery
Puh. 050 5110 765, heli@bangbang.fi

Pekka Mattila, toimitusjohtaja, Professor of Practice
Aalto University Executive Education Oy
Puh. 040 738 7221, pekka.mattila@aaltoee.fi

Bang Bang Gallery

Bang Bang Gallery toimii yhteistyössä Aalto University Executive Educationin (Aalto EE) kanssa. Galleriakonseptissa vaihtuvat näyttelyt tuodaan Aalto EE:n henkilöstön ja asiakkaiden arkeen. Näyttelyohjelma keskittyy valokuvataiteeseen ja erityisesti nuorien ja nousevien kykyjen esilletuomiseen. Galleria sijaitsee Aalto EE:n tiloissa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun päärakennuksessa.

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto. Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi Aalto EE tarjoaa ohjelmia Puolassa, Ruotsissa, Etelä-Koreassa, Taiwanissa, Kiinassa, Indonesiassa, Iranissa sekä Baltiassa ja Venäjällä. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,4 prosentin parhaimmistoon.