Aalto EE:n räätälöityjen ratkaisujen liiketoiminta-alue vahvistuu

8.7.2016

Aalto University Executive Education (Aalto EE) on nimittänyt FT Riina Viitalan Associate Director -tehtävään vahvistamaan räätälöityjen ratkaisujen liiketoiminta-aluetta 1.8.2016 alkaen. Hän on ollut yrityksen Senior Advisor jo maaliskuusta 2016 lähtien ja jatkaa edelleen vaativien asiakasratkaisuiden kehityksen sekä kansainvälisten strategisten kumppanuuksien ja kumppanuusohjelmien parissa.

Viitalalla on viidentoista vuoden kokemus johto- ja asiantuntijatehtävissä Valio Oyj:ssa ja tämän myötä vahvat näytöt sekä innovaatioiden että muutoksen johtamisessa. Lisäksi hänellä on vahva tausta kuluttajatutkimuksessa, konseptoinnissa ja tuotekehitystoiminnasta. Hän on myös suunnitellut ja toteuttanut valmennuksia innovaatioihin, johtamiseen ja prosesseihin liittyen. Väitöskirjansa hän teki probiooteista Helsingin Yliopiston lääketieteelliseen tiedekuntaan.

”Olen iloinen voidessani toivottaa Riinan tervetulleeksi joukkoomme. Hänen näyttönsä kuluttajaliiketoiminnassa ja innovaatiojohtamisessa ovat meille arvokkaita. Riinan panos tulee keskeisiltä osin vahvistamaan kansainvälistä kasvupolkuamme”, luonnehtii toimitusjohtaja Pekka Mattila.

Lisätietoja:

Pekka Mattila
valtiot. tri, toimitusjohtaja, professori (Professor of Practice)
Aalto University Executive Education Oy
Puhelin: +358 40 738 7221
pekka.mattila@aaltoee.fi

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi Aalto EE tarjoaa ohjelmia Puolassa, Ruotsissa, Etelä-Koreassa, Taiwanissa, Kiinassa, Indonesiassa, Iranissa sekä Baltiassa ja Venäjällä. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.