Aalto EE:n ja ESADE:n tiivistyvä yhteistyö vahvistaa koulujen asemaa Executive MBA -markkinoilla

17.2.2016

Aalto University Executive Education (Aalto EE) ja espanjalainen huippukoulu, ESADE Business School, tiivistävät yhteistyötään myös Executive MBA -ohjelmissa. Solmittu sopimus vahvistaa molempien instituutioiden asemaa kilpaillulla Executive MBA -markkinoilla ja avaa asiakkaille uudenlaisia mahdollisuuksia. Aiemmin yhteistyötä on tehty liikkeenjohdon avoimissa valmennuksissa.

Globaalissa Financial Times -rankingissa Aalto EMBA on sijalla 76 ja ESADE:n ohjelma on sijalla 27. Liikkeenjohdon valmentajina Financial Times on sijoittanut kummankin maailman viidenkymmenen kärkeen. Molemmat instituutiot kuuluvat myös maailman 0,4 prosentin parhaimmistoon, joilla on kolme arvostetuinta kansainvälistä laatuleimaa eli akkreditointia.

Sekä ESADE:n että Aalto EE:n Executive MBA -ohjelmat koostuvat pakollisista ja valinnaisista opintojaksoista. Sopimuksen avulla osallistujilla on mahdollisuus valita opintojaksoja myös kumppanin ohjelmasta. Tämän lisäksi Aalto Executive MBA -opiskelijoilla on mahdollisuus valita jaksoja seitsemästä eri maasta mm. Iranista ja Etelä-Koreasta.

- Hienoa, että voimme jatkossa tarjota osallistujillemme opintojaksoja maantieteellisesti ja sisällöllisesti entistä kattavammasta partneriverkostosta. Tämä on yksi elementeistä, joita ei muilla pohjoismaissa tarjottavilla EMBA-ohjelmilla ole, kertoo Hanna-Riikka Myllymäki, Aalto EE:n MBA-ohjelmista vastaava johtaja.

Lisätietoja

Hanna-Riikka Myllymäki
Business Area Director, Degree Programs
Aalto University Executive Education Oy
Puhelin: 050 463 3364
hanna-riikka.myllymaki@aaltoee.fi

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto. Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi Aalto EE tarjoaa ohjelmia Puolassa, Ruotsissa, Etelä-Koreassa, Taiwanissa, Kiinassa, Indonesiassa, Iranissa sekä Baltiassa ja Venäjällä. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,4 prosentin parhaimmistoon.