Vaikuttavia oppimispolkuja

Autamme asiakasorganisaatioitamme kehittymään ja uudistumaan strategisesti. Suunnittelemme ja toteutamme yhdessä asiakkaidemme kanssa vaikuttavia ja inspiroivia johdon valmennuksia ja koulutusohjelmia sekä autamme heitä ratkaisemaan liiketoiminnan nykyisiä ja tulevia haasteita. Kehitämme jo 50 vuoden kokemuksella korkeatasoisia ratkaisuja, jotka hyödyntävät Aalto-yliopiston poikkitieteellistä osaamista ja lähestymistapaa.

Huolellisesti valitut, osallistavat oppimismenetelmämme ja räätälöidyt ratkaisumme takaavat parhaat – ja kestävät – tulokset. Mittavan maailmanlaajuisen asiantuntijaverkostomme avulla parhaat osaajat ja viimeisimmät tutkimustulokset ovat aina asiakkaidemme käytettävissä. Tarjoamme käyttöönne uusimman tiedon, tutkimuksen ja osaamisen johtamisesta ja johtamisen kehittämisestä.

 

Muutosturvapalvelut

Aalto PRO:n muutospalveluissa yhdistyvät uravalmennus ja muutoskoulutukset joustavasti samassa paketissa yrityksenne tarpeen mukaan räätälöitynä. Markkinaympäristön muutoksilla on vaikutusta yritysten investointeihin ja työvoimatarpeisiin ja erilaiset muutokset etenkin työvoiman joustoissa ja sopeuttamisessa ovatkin arkipäiväistyneet. Työnantajan vastuullisuus korostuu näissä tilanteissa. Sopeuttamistilanteet vaikuttavat koko yrityksen toimintaan ja laadukkaasti suunniteltu muutosturva antaa lähtevälle henkilöstölle hyvät edellytykset mahdollisimman nopeaan työllistymiseen.

Räätälöidyt valmennukset ja online-ohjelmat

Räätälöidyt ratkaisumme vaihtelevat hallitustason strategisista prosesseista laajamittaisiin kehittämisohjelmiin esimerkiksi tunnistetuille talenteille. Voimme suunnitella yhdessä asiakkaidemme kanssa myös vaikuttavia, kokonaan verkossa toteutettavia ohjelmia. Virtuaalisesti toteutettava ohjelma hyödyntää Aalto EE:n ajankohtaisia verkkokursseja, kuten esimerkiksi Design Thinking ja Fundamentals of Change Management.

Autamme löytämään organisaatiollesi sopivimman ratkaisun.

Ota yhteyttä


Avoimet johdon ohjelmat


Lue lisää

Hands-on Innovation in the Design Thinking Capital of the World

pdf

Key Insights Leaders Need to Survive and Thrive in the Digital Age

pdf

The Low-hanging Fruits of Data Analytics Are Ripe for Harvest

pdf

Start, Change, Reorganization – Different Stages Demand Different Types of Leadership

pdf

Ota yhteyttä

Mitkä ovat organisaatiosi kehittämistarpeet? Ota yhteyttä niin keskustellaan millaisia ratkaisuja voimme yhdessä kehittää organisaatiollesi.

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeessä saat ajankohtaisimmat Aalto Leaders' Insight -sisällöt, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka