Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Maksuvaikeudet ja perintä poikkeusaikana

Maksuvaikeudet ja perintä poikkeusaikana

Webinaarinauhoitteessa kuulet koronaviruksen vaikutuksista yrityksien ja kuluttajien maksukykyyn sekä väliaikaisten lainsäädäntömuutoksien vaikutuksista perintään. Rekisteröidyttyäsi saat sähköpostitse linkin tallenteeseen.

15.06.2020

|

Artikkelit

Koronaviruksen vaikutukset näkyvät vahvasti taloudessa. Pandemia on aiheuttanut maailmalaajuisen poikkeustilan, joka näkyy myös yritysten ja kuluttajien taloudellisessa tilanteessa. Poikkeustila on vaikuttanut yrityksien ja henkilöasiakkaiden maksukykyyn merkittävästi ja heijastuu siten maksuvaikeuksina, joka puolestaan vaikuttaa myös perintään poikkeusaikana.

Webinaarin haastattelussa on varatuomari Juha Lilja, joka kertoo väliaikaisista lainsäädäntömuutoksista, jotka tulevat koskettamaan perintätoimia. Webinaarissa esitellään myös Finvan juuri valmistuneet Saatavien perintä henkilöasiakkailta ja Saatavien perintä yritysasiakkailta -verkkokurssit, joissa on huomioitu poikkeustilanteen vaikutukset. 

Webinaari on suunnattu etenkin pankki- ja rahoitussektorin toimijoille. Webinaarin sekä verkkokurssien sisältö soveltuvat myös perintätoimistoille, jotka hoitavat pankkien perintää sekä erityistarkastuksia suorittaville tilintarkastusyhteisöille. 

Täytä alla oleviin kenttiin tarvittavat tiedot ja hyväksy ehdot. Sen jälkeen saat sähköpostiisi linkin, josta pääset katsomaan webinaaritallenteen.

Tutustu Finvan aiheeseen liittyviin verkkokursseihin Saatavien perintä henkilöasiakkailta ja Saatavien perintä yritysasiakkailta, joissa on huomioitu poikkeustilanteen vaikutukset. Lisäksi tulossa on Perintäkoulutus – perinnän vaiheet ja tehokas saatavien hallinta, jossa voi päivittää osaamisensa perintäprosessin vaiheista ja tehokkaan saatavien hallinnan järjestämisestä.


Palaa Aalto Leaders' Insight -pääsivulle

Löydä lisää luettavaa ja kuunneltavaa