Tabs

Yleistä tietoa

Aalto Executive DBA – Doctor of Business Administration

Nouse huipulle

Aalto Executive Doctor of Business Administration (DBA) on kokeneille johtajille suunnattu kauppatieteellinen tohtorikoulutusohjelma. Osallistujilta odotetaan runsaasti johtamiskokemusta ja halua panostaa merkittävästi ammatillisten käytäntöjen kehittämiseen itseään kiinnostavilla aloilla. Ohjelma tarjoaa työnantajille ja opiskelijoille merkittäviä käytännön hyötyjä akateemisista vaatimuksista tinkimättä.

DBA-ohjelmasta valmistuneet työskentelevät yleensä johtajina tai asiantuntijoina yksityisellä tai julkisella sektorilla. DBA-ohjelmaan kuuluva tutkimus – väitöskirja, joka tarkastetaan julkisessa väitöstilaisuudessa – liittyy yleensä vahvasti liiketoimintaan ja johtamistyöhön. DBA-kandidaatit voivat esimerkiksi toteuttaa laajan tutkimushankkeen omalle työnantajalleen. Näin teoria ja käytäntö yhdistyvät ja ovat heti sovellettavissa organisaation kehittämiseen.

Ohjelma suoritetaan kokonaisuudessaan englanniksi. Aalto Executive DBA -ohjelman englanninkieliset sivut »

Aalto Executive DBA lyhyesti

Hakeminen/ilmoittautuminen: 
Ohjelmassa on jatkuva haku.
Aika: 
Aalto Executive DBA on mahdollista suorittaa nopeutetusti kolmessa lukuvuodessa. Ohjelma on suoritettava viimeistään kuudessa lukuvuodessa.
Kustannukset: 

Jos hakija voi käyttää työnantajansa dataa tutkimuksensa materiaalina, lukuvuosimaksu on 29 000 € (+ alv).

Jos hakijalla ei ole käytettävissään dataa vaan Aalto EE/Aalto-yliopisto luovuttaa tämän käyttöön tutkimusmateriaalia, lukuvuosimaksu on 34 500 € (+ alv).

Pitäkää minut ajan tasalla tästä ohjelmasta

Tieteellisempiin tohtoriohjelmiin verrattuna DBA-opinnoissa ja väitöskirjassa korostuu teorioiden soveltaminen käytäntöön – täysin uuden teorian kehittäminen ja testaaminen ei ole välttämätöntä. Aalto Executive DBA -ohjelman pääaineet ovat strategia ja markkinointi, mutta kaikki johtamiseen liittyvät monialaiset tutkimusaiheet ovat tervetulleita.

Miksi DBA?

Työnantajat voivat odottaa Aalto Executive DBA -ohjelmasta valmistuneilta uutta, innovatiivista ja luovaa otetta liiketoiminnan ongelmanratkaisussa sekä organisaatiomuutoksia vauhdittavaa ajattelun johtamista.

Ohjelmasta valmistuneilla on syvällinen tohtoritason ymmärrys kauppatieteellisen tutkimuksen viimeisimmistä teorioista ja metodeista. Ohjelman opintovaatimukset vastaavat muita Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun kauppatieteiden tai filosofian tohtorin tutkinto-ohjelmia – opiskelijoiden on suoritettava yhteensä 60 opintopistettä eli kymmenen jatko-opintokurssia. Muiden tohtoriohjelmien ja Aalto Executive DBA:n merkittävimmät erot ovat DBA-ohjelman joustava osa-aikainen opintorakenne ja väitöskirjan vahva käytännönläheisyys.

Lataa esite

Aalto EE käyttää lomakkella annettuja tietoja markkinointiin. Lataamalla esitteen hyväksyt tämän. Katso lisätietoja käytännöistämme.