Avoin tehtävä: Program Manager, projektinhallinta

Etsimme myyntihenkistä ja kehittämishaluista Program Manageria projektinhallinnan ohjelmakokonaisuuksien pariin. Tehtävänäsi on johtaa, kehittää ja myydä aihepiirin valmennuskokonaisuuksia yksilö- ja organisaatioasiakkaillemme.

27.10.2017

Pysyvätkö projektin kymmenet langat käsissäsi? Ymmärrätkö myös projektinhallinnan työkaluja ja teoriaa? Osaatko ketterästi tuotteistaa ideat erilaisille asiakkaille sopiviksi konsepteiksi?

Etsimme myyntihenkistä ja kehittämishaluista Program Manageria projektinhallinnan ohjelmakokonaisuuksien pariin! Tehtävänäsi on johtaa, kehittää ja myydä aihepiirin valmennuskokonaisuuksia yksilö- ja organisaatioasiakkaillemme. Toimit projektipäällikkönä, vastaat tämän aihepiirin koulutusohjelmien kehittämisestä, suunnittelusta, myynnistä ja toteutuksesta. Tärkeimpiä yhteistyökumppaneitasi ovat Aalto-yliopiston asiantuntijaverkosto, asiakkuusvastaavamme ja koordinaattorimme.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän, innostavan työympäristön sekä Suomen kärkiyrityksiä edustavan asiakasjoukon. Saat mahdollisuuden kehittää omaa osaamistasi haastavien projektien ja kansainvälisen yritys- ja tiedemaailman verkoston parissa.

Odotamme sinulta:

  • Soveltuvaa ylempää korkeakoulututkintoa, esimerkiksi kaupalliselta alalta
  • Projektinhallinnan koulutusta ja työkokemusta (vähintään 3-5 vuotta)
  • Myyntihenkisyyttä, kokemus myyntitehtävistä on eduksi
  • Esiintymistaitoja
  • Kokemusta päävastuullisesta projektien suunnittelusta ja hallinnoinnista
  • Vahvoja vuorovaikutustaitoja niin suomen kuin englannin kielellä

Eduksi luetaan:

  • Kokemus valmennusten suunnittelusta ja johtamisesta

Kiinnostuitko?

Lähetä cv ja hakemuksesi palkkatoiveineen 15.11. mennessä: rekrytointi@aaltoee.fi. Kerrothan hakemuksessasi erityisesti projektinhallintataidoistasi sekä projektinhallinnan aihepiiriin liittyvästä tuntemuksestasi.

Lisätietoa

Lisätietoa Aalto EE:n toiminnasta saat täältä: www.aaltoee.fi. Lisätietoa tehtävästä antaa Kerttu Tanhuanpää: kerttu.tanhuanpaa@aaltoee.fi tai 010-837 3754

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia Baltiassa, Etelä-Koreassa, Indonesiassa, Iranissa, Kiinassa, Puolassa, Ruotsissa, Taiwanilla, Tansaniassa, Venäjällä ja Vietnamissa. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.