Aalto EE:n mainossarja valittu vuoden 2016 aikakauslehtimainokseksi

Aalto EE:n ”Muotokuvia johtajuudesta” mainossarja valittiin vuoden aikakauslehtimainokseksi.

24.3.2017

Aalto University Executive Educationin Muotokuvia johtajuudesta mainossarja on valittu vuoden 2016 aikakauslehtimainokseksi. Aikakausmedian vuosittaisen Editkilpailun aikakauslehtimainosten sarjassa loppusuoralle valittiin noin 100 mainoksen joukosta viisi.

Aalto University Executive Educationin Muotokuvia johtajuudesta mainossarja on valittu vuoden aikakauslehtimainokseksi. Aikakausmedian vuosittaisen Editkilpailun aikakauslehtimainosten sarjassa loppusuoralle valittiin noin 100 mainoksen joukosta viisi. Muut shortlistalle päässeet mainostajat olivat Atelier Torbjörn Tillander, Oy Hartwall Ab, Sanoma Lifestyle sekä Tallink Silja Oy.

"Mainoskampanjan idea oli kuvata ja konkretisoida johtajuuden olemus eri näkökulmista: kuinka johtajuuden haasteet ja mahdollisuudet ovat samoja vuosisadasta toiseen ja kuinka muutos on vallitseva mahdollisuus historiasta riippumatta, kertoo Jaakko Veijola, luova sunnittelija, Wörks.

Aalto EE:n mainossarja puhuttelee kohderyhmäänsä sopivan eksklusiivisesti oikeissa medioissa. Nämä mainokset eivät ole tarkoitettu kaikille, mutta kohderyhmäänsä ne uppoavat täydellisesti. Muotokuvaperinnettä mukailemalla mainoksiin on onnistuttu lataamaan halutut arvot, jotka vastaanottajan on helppo tunnistaa. Osaamista ja näkemystä huokuvat tekstit osuvat hienosti kokeneen ammattilaisen ajatusmaailmaan. Genressään kadehdittava toteutus! perusteli tuomaristo valintaansa.

Mainossarja tehtiin yhteistyössä mainostoimisto Wörksin, valokuvaaja Kimmo Syvärin, mediatoimisto Dagmarin sekä stailaaja Teri Niitin kanssa.

www.editkilpailu.fi/voittajat

Lisätiedot

Riitta Lumme-Tuomala
Head of Growth
Director, Russia and Talent Management
Aalto University Executive Education (Aalto EE)
Puh. 040 838 6113
riitta.lumme-tuomala@aaltoee.fi

Aalto University Executive Education Oy

Aalto University Executive Education tarjoaa korkealaatuisia liikkeenjohdon kehittämispalveluja (Aalto EE) ja asiantuntijoiden täydennyskoulutusta (Aalto PRO) sekä palveluita yrittäjyyden kehittämiseksi (Aalto ENT). Monipuolisessa kokonaisuudessa yhdistyvät käytännön osaaminen ja Aalto-yliopiston uusin tutkimustieto.

Yhtiön vahvuuksia ovat globaali toimintamalli ja monipuolinen tarjonta. Suomen ja Singaporen lisäksi tarjoamme ohjelmia Baltiassa, Etelä-Koreassa, Indonesiassa, Iranissa, Kiinassa, Puolassa, Ruotsissa, Taiwanilla, Venäjällä ja Vietnamissa. Aalto University Executive Educationilla on kolme arvostettua laatuleimaa eli akkreditointia: AACSB, AMBA ja EQUIS. Se kuuluu näin ollen maailman instituutioista koostuvaan 0,5 prosentin parhaimmistoon.