Tärkeää tietoa Aalto University Executive Education Oy:sta ja koronaviruksesta (COVID-19)

Aalto University Executive Education Oy ottaa erittäin vakavasti koronavirukseen liittyvät riskit. Teemme kaiken voitavamme, jotta asiakkaamme, kumppanimme sekä henkilökuntamme voivat olla turvallisin mielin tiloissamme esim. osallistuessaan ohjelmamoduulien ns. hybriditoteutuksiin. Koko pandemian aikana tiloissamme ei ole ollut yhtään altistumistapausta.

10.1.2022

[päivitetty 10.1.2021 kello 13.00]

Terveysturvallisuus Aalto EE:n tiloissa  

Aalto University Executive Education Oy haluaa varmistaa terveysturvallisuuden niin koulutusohjelmien aikana kuin tiloissamme muutoinkin.

Ohjelmiin osallistuminen

Aalto EE:n ohjelmatoteutukset toteutetaan 28.12.2021 alkaen yksinomaan online-muodossa.

Vallitseva koronatilanne sekä tällä hetkellä voimassa olevat Aluehallintoviraston (AVI) määräykset eivät mahdollista asiakkaiden osallistumista ohjelmiin paikan päällä edes rajoitetusti. Ohjelmat välitetään tiloistamme yhteistyössä luennoitsijan ja henkilökuntamme voimin.

Toimimme tällä järjestelyllä 31.1.2022 asti. Seuraamme sekä tilannetta että AVI:n rajoituspäätöksiä päivittäin ja informoimme osallistujiamme kaikista mahdollisista muutoksista välittömästi.

Yleiset ohjeet osallistujille, henkilöstölle ja vieraille 

Koronapassi. Edellytämme koronapassia kaikissa kertaluontoisissa tapahtumissamme, joihin osallistuu vähintään 20 henkilöä. Jos tilaisuuteen osallistuminen edellyttää koronapassia, asia kerrotaan tapahtumakutsussa sekä kaikissa rekisteröityneille osallistujille osoitetuissa sähköpostiviesteissä.

Kasvomaskit. Edellytämme kasvomaskien käyttöä sekä henkilökunnaltamme että ohjelmiimme ja tilaisuuksiimme osallistuvilta vierailta. Suosittelemme käyttämään ensisijaisesti kirurgista suu-nenäsuojainta, FFP2- tai FFP3-suojainta tai vastaavien standardien (N95) mukaista suojainta.

Käsihygienia. Hyvä käsihygienia on ensiarvoisen tärkeää. Tiloissamme on lukuisia käsidesinfiointipisteitä sekä luokissa että taukotiloissa. 

Turvavälit. Koulutustilat on järjestetty niin, että paikallaan istuessa säilyy riittävä turvaväli. Suosittelemme, että vieraamme pyrkivät lisäksi säilyttämään riittävän turvavälin muihin vieraisiin, kouluttajiin ja henkilökuntaan kaikissa tilanteissa myös koulutustilojen ulkopuolella.

Liikkuminen. Suosittelemme vieraitamme pysyttelemään pääsääntöisesti koulutustilassaan ja sen välittömässä läheisyydessä sekä välttämään tarpeetonta oleskelua yhteisissä tiloissa. Rakennuksessamme on päivän aikana useita vierasryhmiä. 

Oireet. Osallistuthan ohjelmaan tiloissamme ainoastaan täysin terveenä. Mikäli kärsit hengitystieoireista, kuumeesta tms. tunnetuista Covid-19-oireista, pyydämme, että osallistut koulutukseen online-yhteydellä,mikäli se on järjestetty. Oireisena koulutuspäivään ei voi osallistua paikan päällä. Mikäli koet oireita koulutuspäivän aikana, informoithan henkilökuntaamme.

Tarjoilu. Ruokailut ja kahvitauot on porrastettu ajallisesti, jotta ruuhkatilanteita taukotiloissa ja ravintolassa ei syntyisi.

Matkustaminen ja koronaviruspandemia. Aalto EE noudattaa suomalaisviranomaisten (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, THL) ohjeita ja rajoituksia liittyen matkustamiseen ja koronaviruspandemiaan. Tarkista tämänhetkiset rajoitukset täältä.