Tärkeää tietoa Aalto University Executive Education Oy:sta ja koronaviruksesta (COVID-19)

Aalto University Executive Education Oy ottaa erittäin vakavasti koronavirukseen liittyvät riskit. Teemme kaiken voitavamme, jotta asiakkaamme, kumppanimme sekä henkilökuntamme voivat olla turvallisin mielin tiloissamme esim. osallistuessaan ohjelmamoduulien ns. hybriditoteutuksiin. Koko pandemian aikana tiloissamme ei ole ollut yhtään altistumistapausta.

16.6.2021

[päivitetty 16.6.2021 kello 11.29]

Sisäinen työryhmä

Sisäinen työryhmämme seuraa tilannetta päivittäin ja arvioi yksityiskohtaista tietoa koronaviruksesta ja sen maailmanlaajuisesta vaikutuksesta eri lähteistä kuten WHO, THL, hallitus ja Aalto-yliopisto.

Ohjelmiin osallistuminen

Kaikki ohjelmamme tehdään tällä hetkellä joko online- tai hybriditoteutuksina. Hybriditoteutukset, joissa osa osallistujista osallistuu ohjelmiimme Aalto EE:n tiloissa ja loput verkossa, ovat riippuvaisia kunkinhetkisistä paikallisista viranomaisohjeistuksista. Ohjeistuksissa määritellään, että vähintään kahden metrin turvaväli on säilytettävä kaikissa tilanteissa. Tämä rajoittaa sitä, miten paljon ihmisiä voi olla paikalla luentosaleissamme, joten joudumme rajoittamaan osallistujamääriä jokaisessa luentosalissa. Seuraamme rajoituksia tarkasti ja tiedotamme osallistujiamme ja asiakkaitamme mahdollisista muutoksista.

Voit siis turvallisin mielin osallistua niihin ohjelmiin, joihin olet ilmoittautunut sekä myös ilmoittautua tuleviin ryhmiin. Ole yhteydessä ohjelman yhteyshenkilöihin, mikäli sinulla on ohjelmaan tai opintojaksoon liittyviä kysymyksiä tai huolia.

Henkilöstö

Henkilöstö työskentelee sekä etänä että toimistolla. Toimistolla työskenteleminen on tarkoin ohjeistettu ja henkilömäärä on rajattu. Henkilöstömme noudattaa maskeista annettuja ohjeita toimistolla työskennellessään.

Vierailijat ja matkustaminen

Aalto EE noudattaa suomalaisviranomaisten (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, THL) ohjeita ja rajoituksia liittyen matkustamiseen ja koronaviruspandemiaan. Tarkista tämänhetkiset rajoitukset täältä

Yleiset ohjeet osallistujille, henkilöstölle ja vieraille

Pyrimme turvaamaan asiakkaidemme ja henkilökuntamme terveyden seuraavin toimenpitein, joita pyydämme myös asiakkaitamme noudattamaan:

  • Saapuminen. Kun saavut rakennukseemme, huomioithan muut henkilöt tiloissamme säilyttämällä turvavälin kaikissa tilanteissa. Varaathan riittävästi aikaa saapumiseen. Hissiin vain yksi henkilö kerrallaan.
  • Maskit. Osallistuessasi ohjelmamoduuliin tiloissamme, edellytämme maskin käyttöä. Tämä koskee niin asiakkaitamme kuin henkilökuntaamme. Kouluttaja voi kuitenkin esiintyessään olla käyttämättä maskia. Pyydämme ystävällisesti sinua tuomaan oman maskin mukanasi. Aalto EE:llä on pieni käsivarasto maskeja unohdusten varalle. Ohjeet maskin oikeaoppiseen käyttöön »
  • Käsihygienia. Kehotamme pesemään kädet huolellisesti mm. ulkoa sisään saavuttaessa, ennen ruokailua ja ruokailun jälkeen. Lisäksi tiloissamme on lukuisia käsidesinfiointipisteitä. WC-tiloista löytyy saippuan lisäksi käsidesiä ja kertakäyttöisiä käsipyyhepapereita.
  • Turvavälit. Koulutustilat on järjestetty niin, että paikallaan istuessa säilyy kahden metrin turvaväli. Suosittelemme, että vieraamme pyrkivät lisäksi säilyttämään vähintään metrin turvavälin muihin vieraisiin, kouluttajiin ja henkilökuntaan kaikissa tilanteissa. WC-tiloihin vain muutama henkilö kerrallaan. Myös mahdollisissa jonotustilanteissa WC-tilojen ulkopuolella tulee noudattaa turvavälejä.
  • Liikkuminen. Suosittelemme vieraitamme pysyttelemään pääsääntöisesti koulutustilassaan ja sen välittömässä läheisyydessä sekä välttämään tarpeetonta oleskelua yhteisissä tiloissa. Rakennuksessamme on päivän aikana useita vierasryhmiä. Pyydämme käyttämään maskia aina tiloissamme liikuttaessa.
  • Oireet. Mikäli kärsit lievistäkin hengitystieoireista, kuumeesta, tms. tunnetuista Covid-19 -oireista, pyydämme, että osallistut koulutukseen online-yhteydellä. Mikäli koet oireita koulutuspäivän aikana, informoithan henkilökuntaamme. Oireiden ilmetessä tiloistamme tulisi poistua välittömästi tartuntariskin vuoksi.
  • Tarjoilu. Epidemian aikana ruoat tarjoillaan yksittäisannoksina tai noutopöydästä, riippuen voimassa olevista ohjeistuksista. Pyydämme muistamaan turvavälit myös tarjoiluja noudettaessa ja ruokailun aikana. Ruokailut ja kahvitauot on porrastettu ajallisesti, jotta vältämme turhia kohtaamisia ryhmien välillä.
  • Tarjoiluhenkilökunta. Keittiö- ja tarjoiluhenkilökunta käyttää kertakäyttökäsineitä ja hengityssuojaimia käsitellessään elintarvikkeita ja valmiita ruokatuotteita.
  • Puhtaanapito. Kiinnitämme erityistä huomiota mm. WC-tilojen, ovenkahvojen ja pintojen, kuten kahviautomaattien kosketusnäyttöjen desinfiointiin päivän aikana.