Tärkeää tietoa Aalto University Executive Education Oy:sta ja koronaviruksesta (COVID-19)

Aalto University Executive Education Oy ottaa erittäin vakavasti koronavirukseen liittyvät riskit. Teemme kaiken voitavamme, jotta asiakkaamme, kumppanimme sekä henkilökuntamme voivat olla turvallisin mielin tiloissamme esim. osallistuessaan ohjelmamoduulien ns. hybriditoteutuksiin. Koko pandemian aikana tiloissamme ei ole ollut yhtään altistumistapausta.

11.10.2021

[päivitetty 11.10.2021 kello 9.25]

Terveysturvallisuus Aalto EE:n tiloissa  

Aalto University Executive Education Oy haluaa varmistaa asiakkaiden turvallisen osallistumisen niin ohjelmiimme kuin erilaisiin tiloissamme järjestettäviin tapahtumiin.

Ohjelmiin osallistuminen

Ohjelmamme tehdään tällä hetkellä joko online-, hybridi- tai onsite-toteutuksina. Huolimatta siitä, että kokoontumisrajoitukset eivät enää ole voimassa, haluamme edelleen taata turvallisen ohjelmaosallistumisen käyttämällä vain n. 75 % jokaiselle opetustilalle sallitusta maksimikapasiteetista.  

Yleiset ohjeet osallistujille, henkilöstölle ja vieraille 

Kasvomaskit. Osallistuessasi ohjelmamoduuliin tiloissamme, voit oman harkintasi mukaan käyttää maskia. Suosittelemme kuitenkin maskien käyttöä ruuhkatilanteissa ja istuttaessa lähekkäin esimerkiksi luokkahuoneessa. Henkilökuntamme käyttää maskeja liikkuessaan koulutustilojen ulkopuolella/tauoilla ja tilanteissa, joissa riittävän etäisyyden säilyttäminen voi olla vaikeaa.  

Käsihygienia. Hyvä käsihygienia on ensiarvoisen tärkeää. Tiloissamme on lukuisia käsidesinfiointipisteitä sekä luokissa että taukotiloissa. 

Turvavälit. Koulutustilat on järjestetty niin, että paikallaan istuessa säilyy riittävä turvaväli. Suosittelemme, että vieraamme pyrkivät lisäksi säilyttämään riittävän turvavälin muihin vieraisiin, kouluttajiin ja henkilökuntaan kaikissa tilanteissa myös koulutustilojen ulkopuolella.

Liikkuminen. Suosittelemme vieraitamme pysyttelemään pääsääntöisesti koulutustilassaan ja sen välittömässä läheisyydessä sekä välttämään tarpeetonta oleskelua yhteisissä tiloissa. Rakennuksessamme on päivän aikana useita vierasryhmiä. 

Oireet. Osallistuthan ohjelmaan tiloissamme ainoastaan täysin terveenä. Mikäli kärsit hengitystieoireista, kuumeesta tms. tunnetuista Covid-19-oireista, pyydämme, että osallistut koulutukseen online-yhteydellä,mikäli se on järjestetty. Oireisena koulutuspäivään ei voi osallistua paikan päällä. Mikäli koet oireita koulutuspäivän aikana, informoithan henkilökuntaamme.

Tarjoilu. Ruokailut ja kahvitauot on porrastettu ajallisesti, jotta ruuhkatilanteita taukotiloissa ja ravintolassa ei syntyisi.

Matkustaminen ja koronaviruspandemia. Aalto EE noudattaa suomalaisviranomaisten (Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, THL) ohjeita ja rajoituksia liittyen matkustamiseen ja koronaviruspandemiaan. Tarkista tämänhetkiset rajoitukset täältä.