Toteutusmuoto

verkkokurssi

Ajankohta

Arvioitu opiskeluaika n. 12 tuntia

Paikka

Verkko-oppimisympäristö. Käyttöoikeus kolme (3) kuukautta tilauspäivästä.

Kieli

suomi

Viesti vaikuttavasti -verkkokurssi

Esityksen suunnitteluun ja toteutukseen liittyvät taidot ovat keskeisiä menestyksekkään esityksen kannalta.

Viesti vaikuttavasti -verkkokurssi tarjoaa joustavan tavan kehittää esimiesten ja asiantuntijoiden viestintätaitoja. Sinä päätät verkko-opintojesi aikataulun ja etenemistahdin. Kurssi tukee myös yhtenäisen viestintäosaamisen rakentamista valituille tiimeille, ryhmille tai osastoille, edistäen tehokasta ja selkeää kommunikaatiota organisaatiossasi.

Kurssi  tarjoaa asiantuntevaa valmennusta kaikille, jotka haluavat kehittää esitystaitojaan ja viestiä vaikuttavammin. Kurssi koostuu viidestä moduulista, jotka kattavat kaikki esitysten suunnittelun ja toteutuksen keskeiset osa-alueet – viestintästrategiasta visuaalisten materiaalien luomiseen ja nonverbaalisen viestinnän hyödyntämiseen.

Kurssilla painotetaan käytännön sovelluksia ja harjoituksia, jotka mahdollistavat oppimisen ja taitojen kehittymisen todellisissa työympäristöissä. Sen tavoitteena on varustaa sinut vahvoilla esitystaidoilla, jotka auttavat sinua menestymään työelämässä ja viestimään vaikuttavasti erilaisissa tilanteissa.

Aloitus

Tulossa elokuussa 2024

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Tia Laipaik, Project Manager

+358 10 837 3781

tia.laipaik@aaltoee.fi

Lähetä viesti

Kenelle

Viestintäkurssi on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat kehittää viestintä- ja esitystaitojaan. Kurssi on erityisen hyödyllinen esimiehille ja asiantuntijoille, joiden työssä on tärkeää pystyä viestimään selkeästi ja vaikuttavasti.

Kurssin joustava verkkopohjainen formaatti mahdollistaa opiskelun omaan tahtiin ja aikatauluun sopivasti, mikä tekee siitä ihanteellisen vaihtoehdon kiireisille ammattilaisille. Lisäksi kurssi tarjoaa mahdollisuuden rakentaa yhtenäistä osaamistasoa tiimeille, ryhmille tai osastoille, mikä voi edistää yhteistyötä ja yhtenäistä viestintäkulttuuria organisaatiossa.

Sisältö ja aikataulu

Kurssi tarjoaa kattavan opintokokonaisuuden, joka on suunniteltu vahvistamaan esitystaitojasi ja viestintäkykyäsi.

Verkkokurssi koostuu videoluennoista ja tekstiosuuksista, jotka edesauttava tiedon omaksumista tehokkaasti.

Verkkokurssi koostuu viidestä moduulista. Arvioitu opiskeluaika on 12 tuntia. Voit opiskella verkkokurssin omaan tahtiisi ja edetä oman aikataulusi mukaan.

Moduulit

 

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Viesti vaikuttavasti –verkkokurssin hinta on 350 € (+ alv).

Aloitusajankohta

Tulossa elokuussa 2024
Ennakkorekisteröidy

Aloitusajankohta