Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Sustainable Investing

Opi hyödyntämään ESG-tietoja valuaatio- ja sijoitusanalyysissä

Yrityksillä on kasvava tarve integroida ESG-tekijät (ympäristö-, sosiaali- ja hallintotapa) sijoitusanalyysiinsä ja vastata sijoittajien kestävän kehityksen vaatimuksiin.

Sustainable Investing -ohjelmassa paneudutaan ESG-tietojen sisällyttämiseen sijoituspäätöksissä. Ohjelma tarjoaa olennaiset tiedot ESG:n tehokkaasta mittaamisesta, valuaatiosta ja integroinnista sijoitusanalyysiin. Ohjelma on tarkoitettu sijoitus- ja rahoitusalan ammattilaisille, jotka haluavat syventää ymmärrystään ympäristön ja sosiaalisen vastuun ja hallinnon vaikutuksista rahoitusmarkkinoihin. Tutustut strategioihin, joita sijoittajat käyttävät kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi, ja pystyt kriittisesti arvioimaan kestävän sijoittamisen edut ja haitat.

Ohjelma auttaa myös valmistautumaan CESGA (Certified ESG Analyst) -tutkintoon, jota Suomessa hallinnoi Suomen Sijoitusanalyytikot ry.

Huomioithan, että tämä ohjelma toteutetaan englanniksi.

Ohjelmatiedot englanniksiLataa englanninkielinen esite 

Aloitus

Kysy lisätietoja

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Hyödyt

Ohjelma auttaa yrityksiä lisäämään tietoisuutta ESG-asioista, ymmärtämään yrityksen lisääntyvää tarvetta vastuulliseen sijoittamiseen sekä antaa ideoita ESG-asioiden integroimiseksi sijoitusstrategiaan.

Tutustut strategioihin, joita sijoittajat käyttävät kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseksi
Tiedostat, miksi sijoittajat vaativat yrityksiltä vastuullisuutta ja kuinka yritykset vastaavat tähän kysyntään
Ymmärrät, miten käyttää ESG-tietoja valuaatio- ja sijoitusanalyysissä
Opit kriittisesti arvioimaan kestävän sijoittamisen etuja ja haittoja

Kenelle?

  • Sijoitusalan ammattilaiset, esim. institutionaaliset sijoittajat, rahoitusanalyytikot, salkunhoitajat ja varallisuudenhoitajat
  • Rahoitusalan ammattilaiset pörssiyhtiöissä
  • CEFA:n haltijat, jotka haluavat syventää ymmärrystään vastuullisesta sijoittamisesta

Koulutus on laajasti hyödyllinen kaikille henkilöille, jotka toimivat sijoitusten parissa ja haluavat oppia ymmärtämään ja hyödyntämään ESG-tietoja laajemmin työssään. 

Sisältö ja aikataulu

Sustainable Investing -ohjelmassa käsitellään ESG-tietojen (ympäristö-, sosiaali- ja hallintotapa) sisällyttämistä sijoituspäätöksiin. Ohjelma tarjoaa olennaiset tiedot ESG-asioiden tehokkaasta mittaamisesta, valuaatiosta ja integroimisesta sijoitusanalyysiin.

Oppiminen perustuu ennakkomateriaaleihin, luentoihin, luokkakeskusteluihin ja tehtäviin koulutuspäivien aikana.

Ohjelman rakenne

Ennen ohjelman alkua

Tutustuminen ennakkomateriaaleihin ja valmistautuminen koulutuspäiviin

Kolmipäiväinen lähijakso

Luentoja, ryhmäkeskusteluja ja harjoituksia Aalto EE:n kouluttajien johdolla

Ohjelman jälkeen

Oppien vieminen omaan työhön

Koulutusjaksot

Kouluttajat

Samuli Knüpfer

Samuli Knüpfer toimii rahoituksen ja omistajuuden professorina Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa.

KTT Samuli Knüpfer on kokenut kauppakorkeakoulun professori ja maailmanlaajuisesti tunnustettu rahoituksen asiantuntija. Hänen keskeisiä osaamisalueitaan ovat taloudellinen päätöksenteko, rahoitusmarkkinat, sijoittajien käyttäytyminen ja vastuullinen rahoitus. Hänen tutkimuksensa esiintyy säännöllisesti akateemisissa huippujulkaisuissa, ja hän on useiden tutkimusapurahojen ja palkintojen saaja.

Knüpferillä on laaja kokemus kauppakorkeakoulutuksen kehittämisestä useissa oppilaitoksissa. Hänen akateeminen uransa kattaa lukuisia kursseja ja ohjelmia kaikilla kauppakorkeakoulutuksen tasoilla, mukaan lukien johtajille suunnattu koulutus.

Knüpfer on työskennellyt BI Norwegian Business Schoolissa ja London Business Schoolissa sekä vieraillut Kalifornian yliopistossa Berkeleyssä. Hän on sidoksissa Tukholman teollisuustalouden tutkimuslaitokseen (IFN) ja Lontoon talouspolitiikan tutkimuskeskukseen (CEPR).

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta