Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Kokenut projektijohtaja F.E.C

Hyödynnä kokemustasi – päivitä osaamistasi rekrytoivassa koulutuksessa

Onko sinulla pitkä työkokemus ja olet oman alasi vahva osaaja? Voisiko seuraava ura-askeleesi olla projektiasiantuntijuuden parissa, joko omalla alallasi tai kokonaan uudella toimialalla?

Kuuden kuukauden rekrytoivassa F.E.C-koulutuksessa työskentelet yhteistyöorganisaationa toimivalle työnantajalle kokemuksesi ja työnantajan tarpeiden mukaisissa tehtävissä. Työskentelyn ohessa kehität ammatillisia kyvykkyyksiäsi vastaamaan nykyajan tarpeita. Saat uutta osaamista esimerkiksi projektien johtamisesta, digitalisaatiosta, innovaatiotoiminnasta, vastuullisessa liiketoiminnasta, itsensä johtamisesta ja sekä valintasi mukaan erilaisista erityisteemoista, kuten johtamisesta, Lean-menetelmistä tai palvelumuotoilusta. Päivität lisäksi osaamistasi mm. työnhakutaidoissa ja digitaalisissa taidoissa.

Rekrytoivan koulutusohjelman tärkein tavoite on löytää sinulle työpaikka. Jos etsit esimerkiksi uusia projektiasiantuntijan, -johtajan tai vastaavia tehtäviä, sinulla on nyt tilaisuus parantaa iskukykyäsi. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa ja sen ajaksi tehdään koulutussopimus sinun, Aalto EE:n ja yhteistyöorganisaation välillä.

 Kysy lisätietoja

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Kauttamme uusia ammattilaisia hakevat muun muassa seuraavat organisaatiot

Climecon
Bosch Rexroth Oy
Meconet
Crayon

 

F.E.C
ELY
TE-palvelut

Valmennuksen hyödyt

Täydennät ammatillista osaamistasi ja työelämätaitojasi ja tunnistat paremmin omat vahvuuteesi.
Saat tilaisuuden näyttää osaamisesi ja motivaatiosi yrityksessä.
Saat asiantuntija-apua työllistymiseen; sinun ei tarvitse enää toimia yksin.
Työvoimakoulutus on tehokas tapa verkostoitua ja pitää yhteyttä työmarkkinoille.

Kenelle?

Kohderyhmänä ovat työttömät tai työttömyysuhan alaiset korkeakoulututkinnon suorittaneet, yli 50-vuotiaat asiantuntija- ja johtotason tehtävissä työskennelleet henkilöt, jotka haluavat kehittää omaa osaamistaan täydennyskoulutuksessa uudelleentyöllistymisen tueksi.

Rekrytoiva työvoimakoulutus sopii erityisen hyvin henkilöille, jotka ovat motivoituneita kehittämään osaamistaan uudelleentyöllistymisen tueksi.

Olet kohderyhmää, mikäli

  • sinulla on pitkä työkokemus omalta alaltasi 
  • suhtaudut myönteisen uteliaasti uusiin työmahdollisuuksiin
  • sinulla on motivaatio oppia uutta.

Sisältö ja aikataulu

Koulutusohjelman kesto on 120 päivää (6 kuukautta) ja se toteutetaan monimuoto-opetuksena . Työvoimakoulutus koostuu koulutuspäivistä ja työskentelystä yhteistyöyrityksessä tai organisaatiossa sovituissa työtehtävissä. Koulutus koostuu kaikille yhteisestä osiosta ja vapaasti valittavista opinnoista, ja räätälöidään osallistujan tarpeiden mukaisesti ottaen huomioon yhteistyöyrityksen tai -organisaation tehtävävaatimukset.  Kullekin opiskelijalle muodostuu oma koulutuspolku, jossa sekä opiskelijan että yhteistyöyrityksen osaamisen kehittämistarpeet on otettu huomioon.

Koulutuspäiviä on valitusta opintopolusta riippuen yhteensä 21–25 pv, ja ne jakautuvat 1–2 päivän jaksoihin noin kerran kuukaudessa koko ohjelman ajan. Koulutuspäivien lisäksi on itsenäistä opiskelua sekä verkko-opintoja.

  • Kaikille yhteisiä opintoja on 6 lähipäivää + 3 ohjattua etäopiskelupäivää
  • Vaihtoehtoisia koulutuspolkuja valinnaisista koulutuksista 10–12 pv sisältäen 2–4 ohjattua etäopiskelupäivää
  • 95–99 päivää työskentelyä yhteistyöorganisaatiossa

Kaikille yhteiset opintojaksot

 

 

 

 

 

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta