Haku / ilmoittautuminen

Toteutusmuoto

Toistuvuus

Paikka

Kieli

Laajuus

Introduction to AI -verkkokurssi

Tekoäly on osa jokapäiväistä elämäämme ja sen käyttö lisääntyy nopeasti. Se auttaa meitä pysäköimään automme ja valitsemaan katsomamme videot, mutta se ei kuitenkaan muuta vain henkilökohtaista elämäämme, vaan se mullistaa myös organisaatioiden toiminnan ja innovoinnin. Tekoäly automatisoi rutiinitehtäviä, analysoi valtavia tietomääriä ja tarjoaa aiemmin saavuttamattomissa olleita oivalluksia, minkä ansiosta organisaatiot pystyvät tehostamaan toimintaansa, vähentämään kustannuksia ja tekemään tietoon perustuvia päätöksiä.

Introduction to AI -verkkokurssi tarjoaa selkeän ja tieteeseen perustuvan katsauksen siihen, miten tekoäly toimii ja miten sitä käytetään eri yhteyksissä, keskittyen sen taustalla oleviin periaatteisiin ja käytännön käyttötarkoituksiin. Saat ymmärryksen tekoälyn keskeisistä käsitteistä, sen mekanismeista ja mahdollisuuksista. Kurssilla kerrotaan myös, miten koneoppiminen, algoritmit ja data voivat parantaa päätöksentekoa. Lisäksi kurssilla käsitellään syväoppimista, generatiivista tekoälyä ja tietokonenäköä. 

Tällä verkkokurssilla yhdistyvät teoreettinen tieto ja käytännön esimerkit, antaen sinulle ymmärryksen tekoälyn monimutkaisuudesta ja sen käyttötavoista työelämässä.

Huomioithan, että verkkokurssi on kokonaan englanninkielinen.

Katso lisätietoja englanninkieliseltä sivulta  Kysy lisätietoja

Aloitus

Milloin vain

Hinta:

Aikataulu Ota yhteyttä

Lähetä viesti

Salaperäinen tekoäly – opi, mitä käytännön teknologioita nykyaikaisen tekoälyn taustalla on

Työelämän merkitys – ymmärrä, miten tekoälysovellukset muuttavat työympäristöäsi

Erottele fakta fiktiosta – ymmärrä tekoälyn todellinen potentiaali