Edellinen sivu

Fashion and Lifestyle Executive

Tekstiili- ja muotiala on läpikäynyt murroksen viimeisten vuosikymmenten aikana. Toimialalle on syntynyt uudenlaisia liiketoiminta-, hankinta- ja tuotantomalleja ja yritysten on entistä enemmän panostettava tuotemerkin kehittämiseen. Tarve liiketoiminta- ja johtamisosaamisen kehittämiselle on jatkuva.

Aalto EE ja Suomen Tekstiili & Muoti ovat suunnitelleet yhdessä valmennusohjelman, jonka avulla alan yritykset voivat kehittää johtonsa osaamista strategiassa, liiketoiminnan uudistamisessa ja johtamisessa.

Ohjelma tarjoaa hyvän alustan yrityksille kehittää liiketoimintaansa ja ohjelmaan osallistuvien johtajien osaamista entistä kilpailukykyisemmän liiketoimintamallin ja paremman johtamisen avulla. Kun useampi henkilö yrityksestä osallistuu koulutukseen, hyödyt moninkertaistuvat kun ohjelman aikana saatuja ideoita voidaan sparrata ja viedä käytäntöön jo ohjelman aikana.

Lataa esite  Kysy lisätietoja

Aloitus

Seuraava ohjelma alkaa vuonna 2018.

Haku/ilmoittautuminen

Paikka

Hinta:

www.aaltoee.fi/fashion

Ota yhteyttä

Hyödyt

Ohjelma antaa sinulle eväitä kehittää ja uudistaa yrityksen liiketoimintaa ja operatiivista tehokkuutta toimitusketjun hallinnan ja talousosaamisen avulla. Saat työkaluja kehittää yrityksen brändiä ja sen tarinaa, ja voit erottautua erilaistamisosaamisella.

Verkostoidut alan toimijoiden välillä Suomessa ja kansainvälisesti
Saat uutta virtaa johtamiseen
Kehität strategista ajattelua ja uudistumista uuden liiketoimintamallin testaamisen

Kenelle?

Ohjelma on räätälöity suomalaisten muoti- ja lifestylealan yritysten tarpeisiin.

Osallistujat tulevat alalla toimivien yritysten johtavista asemista, johtoryhmistä tai johtoryhmä -1 tasolta.

Ota yhteyttä

Sisältö ja aikataulu

Seuraava Fashion and Lifestyle Executive -ohjelma alkaa vuonna 2018. Ohjelma ja aikataulu julkaistaan mahdollisimman pian.

Koulutusjaksot

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Seuraava Fashion and Lifestyle Executive -ohjelma alkaa vuonna 2018.

Ohjelman aikataulu ja kustannus ilmoitetaan mahdollisimman pian.

Seuraava ohjelma alkaa vuonna 2018. Jätä meille viesti, jos haluat ensimmäisten joukossa tiedon seuraavasta ohjelmatoteutuksesta.

Pidä minut ajan tasalla