Haku/ilmoittautuminen

Haku/ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Family Business Program

Yrittäjähenkisyyttä tulevaisuuden johtajille

Yhteistyössä espanjalaisen IE Business Schoolin kanssa luotu Family Business Program kokoaa yhteen perheyritysten asiantuntijat kautta maailman. Ohjelma tarjoaa osallistujille kattavat tiedot siitä, mitä perheyrityksiltä tulevaisuudessa vaaditaan. Ohjelma antaa osallistujille kaikki tarvittavat työkalut ja strategiat perinteiden ja toiminnan menestyksekkääseen jatkamiseen, jotta yritys voi siirtyä tuleville sukupolville.

Ohjelma sisältää kuusi intensiivistä opetuspäivää Euroopan johtavissa liiketoimintakeskuksissa sekä monipuolista verkko-opetusta. Sertifikaattiohjelmaan osallistuneet saavat kaikki tarvitsemansa taidot ja työkalut perheyrityksensä johtamiseen ja kasvattamiseen.

Ohjelmaan osallistuvat tekevät läpi koko ohjelman ryhmätöitä perheyritysten johtamista koskevan projektisuunnitelman mukaisesti akateemisten asiantuntijoidemme johdolla.

Huomioithan, että tämä ohjelma toteutetaan englanniksi.

Ohjelmatiedot englanniksi  Kysy lisätietoja

Aloitus

Marraskuu 2019

Valmennuksen hyödyt

Family Business Program antaa sinulle tarvittavat työkalut ja strategiat, joilla voit tutkia uusia liiketoimintamahdollisuuksia. Opit myös ottamaan innovoinnin osaksi yrityksesi ajattelutapaa. Ohjelmassa keskitytään erityisesti uusiin ideoihin ja hankkeisiin rohkaisemiseen pitäen samalla mielessä perheyrityksen strategiaa koskevat keskeiset asiat.

Opit ottamaan käyttöön innovointiin rohkaisevan ajattelutavan kasvun ja laajenemisen mahdollistamiseksi
Opit uudistamaan perinteitä luomalla jatkuvasti uusia liiketoimintamahdollisuuksia
Verkostoidut eri aloilta ja eri puolilta maailmaa tulevien vertaistesi kanssa

Kenelle?

Ohjelma on tarkoitettu kaikilta aloilta tulevien perheyritysten omistajille, hallituksen jäsenille, keskijohdolle, seuraavan sukupolven johtajille sekä perheyritysten ylimmälle johdolle. Suosittelemme, että ohjelmaan osallistuu sekä yrityksen johtoa että omistajia. Perheyritys on ainutlaatuinen yrittäjyyden muoto, mutta se ei ole immuuni nopeasti muuttuville liiketoimintaympäristöille. Perheyritysten on alettava ottaa käyttöön uusia työskentelytapoja ja luotava itse oma tulevaisuutensa rakentamalla ja uudistamalla jatkuvasti liiketoimintaansa, hallintoaan ja brändiään. 

Perheyritysten tulevien johtajien tulee kehittää yrittäjyyttä ja löytää keinoja ja menetelmiä, jotka mahdollistavat kasvun perheen sitoutumisen kautta. Perheyritykset tarvitsevat uuden sukupolven johtajia, jotka ovat luovuuden ja innovoinnin lähettiläitä ja sisällyttävät nämä ajattelutavat organisaatioidensa toimintaan. 

Sisältö ja aikataulu

Osallistujat oppivat käyttämään käytännön työkaluja yrittäjähenkisen ajattelutavan kehittämiseen ja yrityksen tulevaisuuden luomiseen. Ohjelmassa käsitellään muun muassa seuraavia kysymyksiä: Miten nykyiselle perinnölle rakennetaan edelleen? Miten yritys voi toimia yhtä innovatiivisesti kuin start-up-yritys? Miten liiketoimintastrategiaa voi katsella uudesta näkökulmasta käsin? Mitä luovuus tarkoittaa perheyrityksen kontekstissa? – Opit kaiken tämän, ja samalla tutustut perheyritysten monimutkaiseen dynamiikkaan ja saat tietoa perheyritysten tärkeimmistä haasteista.

Uskomme, että yrittäjyys on ajattelutapa, eikä sitä voi opettaa ainoastaan luokkahuoneessa. Niinpä ohjelmassamme keskitytään myös kokemukselliseen oppimiseen ja inspiraatioon.

Ohjelma on yhdistelmä henkilökohtaista opetusta Helsingissä ja Madridissa, verkko-opetusta sekä ryhmätöitä perheyritysten johtamista koskevan projektisuunnitelman mukaisesti. Osallistujat saavat kuusi päivää intensiiviopetusta Madridissa ja Helsingissä erilaisilla oppimismenetelmillä. Ohjelmaan sisältyy muun muassa luentoja, IE- ja Aalto-yliopiston professoreiden pitämiä työpajoja, vierailevien luennoitsijoiden luentoja, case-tutkimuksia ja tutustumiskäyntejä. Osallistujilla on mahdollisuus tavata ja verkostoitua useista eri maista ja liiketoimintakulttuureista tulevien perheyritysten kanssa. Oppimista ennen moduuleita ja niiden välillä on helpotettu verkossa. 

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Aloitusajankohta