Edellinen sivu

Digital Summit

Enemmän kuin hypetystä – teknologia digitaalisen muutoksen taustalla

Maailma muuttuu nopeasti, ja muutoksen veturina on teknologia. Tekoäly, laajennettu ja virtuaalinen todellisuus, lohkoketju ja ohjelmistorobotiikka: Digital Summit -konferenssi tutkii tämänhetkisiä teknologioita digitaalisen muutoksen takana ja tarjoaa foorumin keskustelulle niiden vaikutuksista. Ohjelman päätyttyä tunnistat nämä paljonpuhutut teknologiat ja tiedät, mistä ne tulevat ja mitä tulevaisuus tuo tullessaan.

Ohjelman päätapahtuma järjestetään Aalto-yliopiston Otaniemen kampuksen Dipoli-rakennuksessa. Siihen sisältyy paneelikeskusteluja ja alan johtavien asiantuntijoiden keynote-puheita sekä työpajoja ja verkostoitumista. Konferenssitapahtumaa täydentävät verkko-opintojaksot, joissa esitellään näitä teknologioita, niiden taustaa ja seurauksia liiketoiminnalle ja yhteiskunnalle.

Huomioithan että tämä ohjelma toteutetaan englanniksi.

Ohjelmatiedot englanniksi

Aloitus

Toukokuu 2018

Haku/ilmoittautuminen

Paikka

Hinta:

www.aaltoee.fi

Ota yhteyttä

Hyödyt

Perehtymällä näihin neljään ajankohtaiseen teknologiaan ja ymmärtämällä niiden taustan varmistat, että yrityksesi pysyy digitaalisen kehityksen tasalla.

Tunnet viimeisimmät teknologiat ja tunnistat niiden käytön vaatimukset
Voit suunnitella tulevaisuutta ottamalla huomioon näiden teknologioiden tuomat muutokset
Osaat soveltaa Digital Summit -konferenssissa saamiasi oppimistuloksia liiketoimintaan
Ymmärrät näiden teknologioiden potentiaaliset vaikutukset liiketoimintaympäristöösi

Kenelle?

Ohjelma on suunnattu johtajille ja johtoportaalle, jotka etsivät uusia tehokkaita digitaalisia tapoja parantaa liiketoimintaa.

Ohjelma soveltuu yritysjohtajille ja johtoryhmän jäsenille.

Sisältö ja aikataulu

Ohjelma koostuu Summit-konferenssipäivästä ja neljästä verkko-opintojaksosta.

Summit-konferenssipäivän aikana osallistujat kuulevat inspiroivia keynote-puheita, osallistuvat ajatuksia herättäviin paneelikeskusteluihin ja thinkasprint-työpajaan sekä verkostoituvat muiden johtajien kanssa. Keynote-puheista ja paneelikeskusteluista saat uusia oivalluksia ja näkökulmia aiheisiin. Thinkasprint-työpajassa osallistujat keskustelevat aiheista ja soveltavat oppimaansa omiin yrityksiinsä.

Verkko-opintojaksot perehdyttävät sinut syvemmin aiheena oleviin teknologioihin: tekoälyyn, laajennettuun ja virtuaaliseen todellisuuteen, ohjelmistorobotiikkaan ja lohkoketjuun. Jaksot koostuvat kuhunkin aiheeseen liittyvistä videoista ja kirjallisesta materiaalista.

Ohjelman rakenne

Teknologioihin perehtyminen

Johdatus tekoälyyn, laajennettuun ja virtuaaliseen todellisuuteen, ohjelmistorobotiikkaan ja lohkoketjuun

Summit-konferenssipäivä – Keynote-puheita ja paneelikeskustelu

Teknologioiden vaikutus liiketoimintaan ja organisaatiokulttuuriin

Summit-konferenssipäivä – Thinkasprint-työpajoja

Käytännön harjoituksia oppimistuloksien soveltamisesta yrityksessäsi ja organisaatiokulttuurissasi

Koulutusjaksot

Kustannukset ja ilmoittautuminen

Kustannukset

Tarjoamme ohjelman Early Bird -hintaan 2 900 € (+ alv), voimassa 31.3.2018 saakka. 1.4.2018 alkaen hinta on 3 600 € (+ alv).

Hintaan kuuluu pääsy verkko-opintomateriaaliin ja Summit-konferenssiin kolmelle henkilölle samasta yrityksestä. Lisäpaikkoja Summit-konferenssiin on saatavilla lisähintaan 450 € (+ alv) 31.3.2018 saakka ja sen jälkeen lisähintaan 550 € (+ alv).

Huom! Ohjelman hinta ei sisällä matka- eikä majoituskuluja. Arvonlisävero veloitetaan yksityishenkilöiltä ja suomalaisilta yrityksiltä.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu ohjelmaan 22.5.2018 mennessä.

Aloitusajankohta