Haku / ilmoittautuminen

Haku / ilmoittautuminen

Paikka

Paikka

Toistuvuus

Toistuvuus

Edellinen sivu

Yhteistyössä Stanford Center for Professional Developmentin kanssa

Certificate in Digital Business Strategy and Innovation Agility

Opi navigoimaan digitaalisissa ympäristöissä Piilaakson asiantuntijoiden ja pohjoismaalaisten innovaatio-opintojen johdolla. Aalto EE:n ja Stanford Center for Professional Development (SCPD) -keskuksen yhteistyössä luoma Certificate in Digital Business Strategy and Innovation Agility -ohjelma antaa osallistujille kaikki tarvittavat taidot innovaatiohankkeiden toteuttamiseen, ketterien organisaatioiden johtamiseen ja digitaalisen murroksen valloittamiseen. Ohjelmassa yhdistyvät molempien korkeakoulujen maailmanluokan asiantuntemus innovaatioiden, yrittäjyyden ja digitalisaation aloilta. Opinnot suoritetaan sekä luokassa että verkossa molempien yliopistojen henkilökohtaisen tuen avulla. Ohjelman lopuksi osallistujat saavat Stanford Center for Professional Development -keskuksen myöntämät sertifikaatit.

Ohjelmassa käsitellään seuraavia aihealueita:

  • Digitaalisen muutoksen ja innovaatiostrategian perusteet
  • Uusimmat teknologiat: tekoäly, ohjelmistorobotiikka, lohkoketju, AR-, VR- ja MR-tekniikat
  • Johtavat innovaatio- ja yrittäjyyshankkeet
  • Alustatalous ja arkkitehtuurit
  • Strategisten valmiuksien ja skaalausta koskevan osaamisen muuntaminen
  • Globaalien innovaatioiden hyödyntäminen

Huomioithan, että tämä ohjelma toteutetaan englanniksi.

Ohjelmatiedot englanniksiLataa englanninkielinen esite

Aloitus

30.11.2020

Valmennuksen hyödyt

Tarjoaako nykyinen liiketoimintamallisi organisaatiollesi valmiudet kilpailla menestyksekkäästi globaalissa digitaalitaloudessa? Pystyvätkö organisaatiosi asiantuntijat ja johtajat hyödyntämään parhaalla mahdollisella tavalla digitaalisen aikakauden tarjoamia mahdollisuuksia? Ohjelma tarjoaa organisaatiosi työntekijöille tarvittavat valmiudet digitaalisen murroksen taklaamiseen. He oppivat myös sisällyttämään innovoinnin pysyvästi organisaation toimintatapoihin.

Saat uusia oivalluksia ja tietoja innovaatioita tukevien rakenteiden, prosessien ja kulttuurin kehittämiseen
Saat tarvittavat työkalut teknologisten läpimurtojen innovointiin ja integroimiseen
Opit tavat kohdata ongelmat luovasti ja luomaan niiden kautta innovatiivisia ratkaisuja
Ymmärrät olosuhteet, jotka mahdollistavat innovaatioverkostojen ja innovaatioekosysteemien menestymisen

Kenelle?

Ohjelma on tarkoitettu liike-elämän johtajille, ylemmille johtajille ja yrittäjille, jotka ovat vastuussa digitalisaation tarjoamien mahdollisuuksien hyödyntämisestä ja innovoinnin tehostamisesta omassa organisaatiossaan.

Suosittelemme ohjelmaa muutosjohtajille, ydinstrategioista vastuussa oleville johtajille sekä liiketoiminta- ja tuotekehitysjohtajille. Ohjelma soveltuu keskeisiin toimintoihin, kuten markkinointiin, operatiiviseen toimintaan, IT-strategiointiin ja yleiseen johtamiseen.

Sisältö ja aikataulu

Ohjelma sisältää sekä verkko- että lähiopetusta. Osallistujilla on mahdollisuus osallistua Stanfordin yliopiston ja Aalto-yliopiston professoreiden pitämiin henkilökohtaisiin luentoihin ja työpajoihin Kaliforniassa ja Helsingissä. Osallistujat saavat myös monipuolista verkko-opetusta luentojen ja webinaarien muodossa.

Osallistujat pääsevät myös ainutlaatuiselle tutustumiskäynnille Piilaaksoon ja saavat kurkistaa sen vilkkaaseen ekosysteemiin. Muiden osallistujien ja tiedekunnan välisen vuorovaikutuksen lisäämiseksi järjestetään verkostoitumisluentoja ja illallisia. Oppimiskokemuksen tukemiseen käytetään digitaalista oppimisympäristöä.