Ilmoittaudu webinaareihimme

Missiomme on rakentaa maailmasta parempi paremmalla johtajuudella. Haluamme tarjota yhteisöllemme työn ja oman kehityksen kannalta hyödyllisiä sisältöjä ja järjestämme eri aihealueista webinaareja.

Webinaarikalenterissamme on useita huippukiinnostavia aiheita ja puhujia – suosittelemme tutustumaan ja poimimaan kiinnostavimmat omaan kalenteriin. Ilmoittaudu mukaan ilmaisiin webinaareihimme ja katso aiempien nauhoitteita!

Tulevat webinaarit

Ei tulevia tapahtumia

Webinaaritallenteet

Katso aiempien webinaariemme tallenteita. Näet kaikki suomenkielisten webinaariemme tallenteet täältä ja englanninkieliset tallenteet täältä.

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirje on kokoelma ajatuksia herätteleviä artikkeleita, podcasteja ja näkemyksiä johtajuudesta, liike-elämästä ja itsensä kehittämisestä. Uutiskirjeessä saat kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka