Ilmoittaudu webinaareihimme

Missiomme on rakentaa maailmasta parempi paremmalla johtajuudella. Haluamme tarjota yhteisöllemme työn ja oman kehityksen kannalta hyödyllisiä sisältöjä ja järjestämme eri aihealueista webinaareja.

Webinaarikalenterissamme on useita huippukiinnostavia aiheita ja puhujia – suosittelemme tutustumaan ja poimimaan kiinnostavimmat omaan kalenteriin. Ilmoittaudu mukaan ilmaisiin webinaareihimme ja katso aiempien nauhoitteita!

Tulevat webinaarit

How Do Investors Look at Companies and Why Be Sustainable?

11.11.2021 9:00–10:00 am (UTC+3)
Live Online Englanti
Lue lisää ja ilmoittaudu

YTK:n Pitkän kurssin Tähtiluento: Soft Cities - even in Hard Times?

11.11.2021 18:00-19:30 pm (UTC+2)
Live Online Englanti
Lue lisää ja ilmoittaudu

Webinaaritallenteet

Katso aiempien webinaariemme tallenteita. Näet kaikki suomenkielisten webinaariemme tallenteet täältä ja englanninkieliset tallenteet täältä.

Tilaa uutiskirjeTilaa uutiskirje

Uutiskirjeestämme saat tuoreimmat sisältömme, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihimme sekä tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä Early Bird -eduista. Katso esimerkki.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka