Enrollment

Delivery mode

Frequency

Location

Language

Scope

Seminaarit > Aihealue> Seminaarin Nimi

Heading 1

Introduction to the program

Register  Contact us

Fee:

Schedule Contact us

Contact us

For?

Lead-text about the target group

Body-text who is it for

Contents and Schedule

Lead text for Contents and Schedule

Body text for contents and schedule

Schedule

8.30

Aamupala

9.00

Tervetuloa ja esimerkkiseminaarin avaus

9.10

 

Esimerkkiluento 1

 • Lyhyt kertaus keskeisemmistä lyhenteistä ja käsitteistä
 • Rahanpesun estämisen mekanismi
 • Sääntelyn tuomat velvoitteet ja vaatimukset toimijoille
 • Valvonnan ja sääntelyn painopisteet ja tulevat muutokset

Jonna Ekström, Johtava lakimies, Finanssivalvonta

10.25

Tauko

10.40

 

Esimerkkiluento 2

 • Strateginen asiakkaan tunteminen
 • Ilmoitusvelvollisten velvollisuudet asiakkaan tuntemisesta
 • Toimivan KYC-prosessin rakentaminen ja haasteet
 • Konkreettisia menetelmiä tuntemiseen – mitä toimenpiteitä tulisi tehdä?
 • Riskiluokitukset, data ja järjestelmät
 • Automatisoidut kyselyt ja valvonta

Marko Ahola, CEO, Transcendent Group

12.10

Lounas

13.10

Esimerkkiluento 3

 • Sääntelyn soveltaminen – mitä tulee tietää?
 • OFAC

Vahvistuu

14.15

Kahvitauko

14.45

Esimerkkiluento 4

 • Riskiperusteisen arvioinnin suorittaminen käytännössä
 • Sääntelyn mukaiset seuraamukset ja sanktiot
 • Valvojien käytännön linjaukset ja suorittamat tarkastukset
 • Sisäiseen ja ulkoiseen tarkastukseen varautuminen

Kristian Karlsson, Senior Attorney, Dittmar & Indrenius 

15.45-16.00

Yhteenveto ja seminaaripäivän päätös


Ohjelman muutokset mahdollisia.

Faculty

Introduction...

Helka Pirinen

MBA FK Helka Pirinen on kokenut ja monipuolinen kouluttaja, jolla on yli 20 v kokemus kouluttamisesta ja yritysvalmennuksista eri toimialoilla toimivissa yrityksissä niin Suomessa kuin ulkomailla.

Helka on toiminut liikkeenjohdon konsulttina yli 19 vuotta ja toteuttanut eri maissa vaativia asiakasprojekteja liittyen asiakaskokemukseen ja transformaatioihin.

Helka rakentaa asiakasyrityksissään kokeilukulttuuriin ja luovuuteen edistäviä toimintatapoja ja prosesseja. Helka on kirjoittanut suositun Esimies muutoksen johtajana kirjan (Almatalent). Helka käy puhumassa asiakaskohtaamisesta, kokeilukulttuurista ja luovuudesta eri foorumeilla key note puhujana. Helka kouluttaa niin asiantuntijoita, esimiehiä kuin johtoryhmiä muutostilanteissa ja auttaa asiakkaita menestymään liiketoiminnan johtamisessa.   

Helka on innostava valmentaja, joka pistää itsensä täysillä peliin. Helkan positiivinen ja rohkea valmennustyyli antaa virtaa ja innostaa. Helka toimii perustamansa yrityksen, People & Leadership Consulting Oy: toimitusjohtajana. Hän on työskennellyt People & Performance palveluiden maajohtajana Cap Gemini Consultingissa ja People & Change palveluiden maajohtajana KPMG:llä. Tämän lisäksi hän on työskennellyt liikkeenjohdon konsulttina Tieto Oyj:ssä. Helka on työskennellyt urallaan myös HR Managerina ja koulutussuunnittelijana. Helka on koulutukseltaan MBA (Aalto-yliopisto), FK Joensuun yliopisto ja valmistunut toimittajaksi Tampereen yliopistosta.

Mikko Hänninen

KTT Mikko Hänninen toimii tutkijana Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulussa. 

Mikko Hännisen erityisosaaminen löytyy digitalisaation parista. Hän on erityisesti keskittynyt ymmärtämään miten yritykset luovat arvoa asiakkaille uusien digitaalisten liiketoimintamallien avulla, sekä miten näitä liiketoimintamalleja johdetaan. Data ja datapohjainen liiketoiminta on hänen osaamisensa keskiössä.

Mikon tutkimus keskittyy ymmärtämään digitalisaation ja uusien digitaalisten liiketoimintamallien vaikutuksia yritysten kilpailukykyyn, sekä laajemmin uusien markkinointi- ja myyntikanavien, kuten alustatalouden, vaikutuksia ympärillä olevaan yhteiskuntaamme. Tutkimuksessaan hän on keskittynyt ymmärtämään näitä asioita tutkimalla sekä kasvuyrityksiä että monikansallisia jättejä muun muassa vähittäiskaupan alalla. Mikon tutkimusta on julkaistu tieteellisissä aikakauslehdissä, jonka lisäksi Mikko kommentoi ahkerasti digitalisaatioon liittyviä aiheita eri medioissa.

Pia Vilmi

Johtava asiantuntija, palvelumuotoilu, LähiTapiola

Pia Vilmi on rakentanut LähiTapiolan palvelumuotoilun käytännöt, vetänyt kymmeniä palvelumuotoiluprojekteja ja kouluttanut yhtiön omaa henkilökuntaa. Hän on toiminut myös aiemmin Finvan kouluttajana ja saanut erinomaiset arvosanat niin asiantuntemuksesta kuin opetustaidoistakin.

Pia Vilmin tie palvelumuotoilun johtavaksi asiantuntijaksi on kulkenut viestinnän, markkinoinnin ja asiakkuuksien kehittämisen kautta. Hänellä on laaja ja monipuolinen työkokemus, jossa asiakas ja käyttäjä ovat aina olleet keskiössä. Vilmi on kouluttautunut toimittajaksi (sosionomi, Tampereen Yliopisto), suorittanut MBA-tutkinnon (Jyväskylän yliopisto) ja viimeisimpänä hankkinut palvelumuotoilun koulutuksen (Laurea, YAMK). LähiTapiolassa Vilmi on rakentanut yrityksen muotoilukäytäntöjä yli kuuden vuoden ajan, vetänyt muotoiluprojekteja ja fasilitoinut sekä henkilöstön että asiakkaiden yhteissuunnittelua.  

Program Fee and Registration

Program start