Aalto Leaders' Insight

Aalto Leaders' Insight on aikakauslehtimäinen kokoelma artikkeleita, tarinoita ja näkemyksiä johtajuudesta, liike-elämästä ja itsensä kehittämisestä.

RSS-syötteet: Suomeksi | In English

Nauti ajatuksia herättelevistä ja ajankohtaisista artikkeleista, joita eri alojen huippuasiantuntijat, kuten Aalto-yliopiston professorit, ovat kirjoittaneet. Mukana on myös "long form" -juttuja Suomen parhaimpien journalistien kirjoittamina (mm. Annukka Oksanen, Reetta Räty, Ville Blåfield, Paula Salovaara, ja Anu Partanen). Voit myös tilata kuukauden parhaimmat palat sähköpostiisi sivun alaosassa olevalla lomakkeella.

Tilaa parhaat palat sähköpostiisi

Käsinpoimittu englanninkielinen Highlights -uutiskirje lähetetään tilaajille korkeintaan kaksi kertaa kuukaudessa. Voit perua tilauksesi milloin tahansa. Katso esimerkki.

Aalto University Executive Education Oy ja sen konserniyhtiöt voivat käyttää tietojani markkinoinnissa pitääkseen minut ajan tasalla viimeisimmistä liike-elämän keskustelunaiheista sekä ohjelmista ja auttaakseen minua edistämään uraani. Katso tietosuojapolitiikka.