Finanssialan sääntely ja riskienhallinta kiinnostaa - trendit, robotiikka ja tekoäly nousussa

Finva selvitti maaliskuussa tehdyssä asiakastarvekyselyssä kiinnostavimmat koulutusaihealueet finanssialalta.

Minnamari Leimu, 14.05.2019

Kyselyyn vastanneista suurin osa työskentelee asiantuntijana vakuutus- tai rahoitusalalla. Finanssialan sääntely ja riskienhallinta ovat edelleen suosittuja koulutusaiheita, mutta suosiota ovat saaneet myös uudet aihealueet kuten tulevaisuuden trendit, robotiikka, tekoäly ja finanssialan uudet liiketoimintamahdollisuudet sekä tulevaisuuden asiantuntijuus. Saat lisätietoa finanssialan uusimmista trendeistä katsomalla webinaarin tallenteen.

Finanssiala muuttuu jatkuvasti ja tätä tukemaan olemme suunnitelleet kolme uutta koulutusohjelmaa kuten uusia työelämän taitoja kehittävän ohjelman finanssialan asiantuntijoille. Ihmisten ja koneiden välisen yhteistyön lisääntyessä on tärkeää ymmärtää ja osata hyödyntää tekoälyä ja toisena uutuutena rakennammekin aiheesta ohjelman finanssialan tarpeisiin. Finanssialan sääntely on hyvin yksityiskohtaista ja sääntelyn erityspiirteiden haltuunottamiseen kolmantena uutuutena suunnittelemme alan juristeille tarkoitetun ohjelman.

Kysy lisätietoja ohjelmista - kerromme mielellämme lisää!

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Finanssialan sääntely ja riskienhallinta kiinnostaa - trendit, robotiikka ja tekoäly nousussa

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirje on kokoelma ajatuksia herätteleviä artikkeleita, podcasteja ja näkemyksiä johtajuudesta, liike-elämästä ja itsensä kehittämisestä. Uutiskirjeessä saat kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka