Viimeiset FEMBA-ohjelman osallistuvat valmistuivat

Viime kesänä juhlittiin neljännen ja samalla viimeisen FEMBA:n eli finanssialan oman Executive MBA:n ryhmän valmistumista.

30.10.2018

”Koulutuksella on pitkäkestoisia vaikutuksia. Tietojen ja taitojen lisääntyminen näkyy varmasti päivittäisessä työskentelyssä tulevaisuudessakin. Osaaminen on pääomaa, joka ei vähene, vaikka sitä jakaa. Sitä ei voi viedä meiltä pois, sitä voi vain kasvattaa. Osallistujat ovat niitä tulevaisuuden johtajia, jotka vievät alaa eteenpäin ja nostavat suomalaisen finanssiosaamisen maailmankartalle”, tiivistää Finvan liiketoimintajohtaja Katja Repo, joka valmistui ohjelmasta.

Ensimmäisen ohjelman suunnittelu alkoi jo 15 vuotta sitten vuonna 2002. Silloin Tampereen yliopisto ja Finva lähtivät pohtimaan, että alalle tulisi saada oma korkealaatuinen MBA-tasoinen johtamisen koulutusohjelma. Viime vuonna Finva siirtyi osaksi Aalto University Executive Education -ryhmää ja nyt Executive MBA:n voi suorittaa erinomaisesti finanssialalle sopivana Aalto EMBA:na.

”Tämä on ollut erinomainen yhteistyö ja meillä on ollut ilo saada sekä huippukouluttajia että huippuopiskelijoita. Haluamme kiittää Tampereen yliopistoa ja Tampereen yliopiston Johtamiskorkeakoulua päättyvästä yhteistyöstämme”, kiittää Katja Repo.

Lisätietoa Aalto EE:n tutkinto-ohjelmista.

Luet nyt: Aalto Leaders' Insight: Viimeiset FEMBA-ohjelman osallistuvat valmistuivat

Tilaa Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeTilaa uutiskirje

Aalto Leaders' Insight -uutiskirjeessä saat ajankohtaisimmat Aalto Leaders' Insight -sisällöt, kutsuja avoimiin tapahtumiimme ja webinaareihin, tiedon tulevista valmennus- ja koulutusohjelmista sekä ennakkoilmoittautujan eduista.

Annan Aalto University Executive Education Oy:lle luvan käyttää yhteystietojani markkinoinnissa, esimerkiksi tiedottaakseen sähköpostitse koulutusohjelmatarjonnasta tai lähettääkseen kutsuja tapahtumiin. Voin päättää milloin tahansa, etten enää halua yhteydenottoja. Katso tietosuojapolitiikka