Aalto EE kehittää yli 40 vuoden kokemuksella asiakkailleen huippulaadukkaita ratkaisuja, joissa hyödynnetään kokonaisvaltaisesti Aalto-yliopiston poikkitieteellistä osaamista ja lähestymistapaa.

Autamme asiakasorganisaatioitamme kehittymään jatkuvasti ja toteuttamaan strategisia uudistuksia. Kehitämme ja toteutamme tehokkaita johdon koulutusratkaisuja yhteistyössä asiakkaidemme kanssa ja tarjoamme ratkaisuja nykyisiin ja tuleviin liiketoiminnan haasteisiin.

Käytämme huolellisesti valittuja, osallistavia oppimismenetelmiä, joilla varmistetaan parhaat – ja kestävät – tulokset. Maailmanlaajuiseen verkostoomme kuuluu yli 800 professoria ja asiantuntijaa, joten käytettävissämme ovat aina parhaat osaajat ja viimeisimmät tutkimustulokset. Näin autamme asiakkaitamme tehostamaan liiketoimintaansa ja luomme uutta tietoa johtamisesta ja johtamisen kehittämisestä. Ratkaisumme perustuvat vankan asiantuntemuksen, käytännön toimien ja kokeilevan lähestymistavan yhdistämiseen.

Aalto EE:n yrityskohtaiset ratkaisut on suunniteltu

  • käynnistämään ja tukemaan organisaation muutosprosesseja - rakenne, prosessit ja kulttuuri

  • parantamaan johtamis- ja esimiestaitoja organisaation kaikilla tasoilla

  • löytämään kilpailuedut ja kehittämään kestäviä strategioita

  • lisäämään organisaation strategista ketteryyttä ja muutosvalmiutta

  • luomaan uusia innovaatioita ja rakentamaan innovatiivista kulttuuria

  • tukemaan seuraajasuunnittelua ja osaamisen kehittämistä (Talent Management)

Aalto EE toimii Euroopassa, Aasiassa ja Lähi-idässä (Suomi, Ruotsi, Puola, Venäjä, Baltian maat, Iran, Singapore, Kiina, Taiwan, Etelä-Korea, Indonesia, Vietnam). Aalto EE toimii siltana idän ja lännen välillä ja on siten ihanteellinen yhteistyökumppani monikulttuurista osaamista vaativissa strategiaprojekteissa sekä johtajuuden kehittämisessä.

Prosessi

Aalto EE:n yrityskohtaisen ratkaisun kaikki osa-alueet – sisältö (teemat ja painopiste), opetushenkilökunta (professorit, luennoitsijat, konsultit, valmentajat), oppimismenetelmät ja opetuspaikka – suunnitellaan asiakkaan tarpeiden mukaan aina verkostoitumistilaisuuksia myöten.

Lue lisää yrityskohtaisen ratkaisun prosessista »

Teemat

Aalto EE:n yrityskohtaisten ratkaisujen teemat kattavat laajan aihealueiden kirjon. Aloitamme tutustumalla perinpohjaisesti asiakkaan liiketoiminnan strategisiin tavoitteisiin ja laadimme tämän tiedon pohjalta tehokkaat kehitysprosessit. Ratkaisumme vaihtelevat hallitustason strategisista prosesseista laajamittaisiin talenttien kehitysohjelmiin.

Lue lisää yrityskohtaisten ratkaisujen teemoista »

Financial Times Executive Education Ranking

Aalto EE ylsi vuonna 2017 Financial Timesin liikkeenjohdon koulutusta tarjoavien bisneskoulujen arvioinnissa (Financial Times Executive Education Ranking) maailmassa sijalle 46, ja kuuluu näin ollen liikkeenjohdon kouluttajien yhden prosentin kärkeen maailmassa. Sijoituksemme maailman kärkijoukossa on asiakkaillemme takuu siitä että sisällöt, menetelmät ja valmentajat ovat korkeinta kansainvälistä tasoa.

FT Executive Education -selvityksessä arvioidaan erikseen ns. avoimet koulutusohjelmat ja yrityksille räätälöidyt ohjelmat. Kokonaissijoitus perustuu näiden kahden kategorian yhteistulokseen. Financial Times julkaisee selvityksessään vain 50 parhaan liikkeenjohdon kehittäjän arviot. Kaikkiaan maailmassa on arviolta 4 000 johdon koulutusta ja MBA-tutkintoja tarjoavaa toimijaa.

Lue lisää rankingeista sekä ohjelmiemme vaikuttavuudesta »

Asiakkaat

Aalto EE:llä on erittäin laaja asiakaskunta, johon kuuluu suuria ja keskikokoisia organisaatioita ympäri maailmaa. Suuri osa asiakkaistamme on suomalaisia yrityksiä, sekä Suomessa ja Pohjoismaissa toimivia kansainvälisiä yrityksiä. Lisäksi joukossa on Aasiassa toimivia kansainvälisiä ja monikansallisia yrityksiä.

Aalto EE ja Aalto PRO toteuttavat vuosittain yhteensä noin 100 yrityskohtaista ohjelmaa. Asiakassuhteemme ovat pitkäikäisiä ja ratkaisumme monivaiheisia ja intensiivisiä. Ohjelmaa tukee oppimiskumppanina toimiva tiimi, joka haastaa asiakkaan ajattelutapoja ja auttaa tiedottamaan ohjelman hyödyistä yrityksen sisällä.

Lataa esite

Aalto EE käyttää lomakkella annettuja tietoja markkinointiin. Lataamalla esitteen hyväksyt tämän. Katso lisätietoja käytännöistämme.