Uutishuone

Riitta Lumme-Tuomalan DBA-väitös: Talentin määrittely keskeistä talent managementin onnistumiseksi kaikissa organisaatioissa

Aalto EE:n markkinointi- ja viestintäjohtaja KTM, EMBA Riitta Lumme-Tuomala väittelee 16.6.2017 Aalto Executive DBA -tutkinto-ohjelmasta (Doctor of Business Administration). Hänen DBA-väitöskirjansa aiheena on talent management erityisesti non-profit organisaatioissa. DBA-väitös täydentää talent managementin (TM) tutkimusta kartoittamalla sen lähestymistapojen mahdollisia hyötyjä organisaatioissa, joiden ensisijainen tavoite ei ole taloudellinen tulos.

Lue lisää

​Financial Times: Aalto EE vankasti 50. maailman parhaan joukossa

Aalto University Executive Education (Aalto EE) on parantanut räätälöityjen ohjelmien sijoitustaan Financial Times -lehden vuosittaisessa globaalissa vertailussa, joka on lajissaan maailman arvostetuin. Yhtiö on edelleen ainoa suomalainen toimija maailman viidenkymmenen parhaan liikkeenjohdon valmentajan joukossa. FT:n vertailussa arvioidaan keväisin sekä avoimet että räätälöidyt valmennusohjelmat. Aalto EE oli kokonaisuudessaan 46. paras tuhansien verrokkien joukossa. 

Lue lisää

Aalto EE vahvistaa rooliaan yhteiskunnallisena kehittäjänä - yhteistyö tansanialaisen UONGOZI-instituutin kanssa alkaa

Aalto University Executive Educationin (Aalto EE) rooli julkisten toimijoiden kyvykkyyksien kehittäjänä vahvistuu kansainvälisesti. Yhtiö on valmentanut niin suomalaisia kuntajohtajia, terveydenhuollon päättäjiä, valtion ylimpiä  virkamiehiä kuin Vietnamin tiede- ja teknologiaministeriön johtoakin. Uusimpana avauksena on arvostettu UONGOZI-instituutti, joka on valinnut Aalto EE:n kumppanikseen kestävän kehitystä tukevan johtamisen vahvistamiseksi Tansaniassa. Johtamisen kokonaiskuvaan keskittyvä ohjelma on Aalto EE:n ensimmäinen varsinainen projekti Afrikan mantereella.

Lue lisää

Aalto EE säilytti arvostetun AACSB-akkreditoinnin

Osana Aalto-yliopistoa Aalto EE säilytti arvostetun AACSB-akkreditoinnin. Aalto-yliopiston Kauppakorkeakoulu sai laatuleiman ensimmäisenä Pohjoismaissa vuonna 2007.

Lue lisää

Innovaatioiden ja yrittäjyyden huippuosaaja Fabian Sepulveda on nimitetty Aalto EE:n Senior Advisoriksi

Aalto University Executive Education (Aalto EE) on nimittänyt kansainvälisestä yrittäjyydestä väitelleen KTT Fabian Sepulvedan Senior Advisoriksi. Jo useamman vuoden Aalto EE:n luottovalmentajiin kuulunut Sepulveda toimii aktiivisesti yrittäjäekosysteemien kehittämisen parissa sekä Suomessa että kansainvälisesti sekä työskentelee start up -valmentajana.

Lue lisää

Self Development -prosessi entistäkin intensiivisemmäksi osaksi Aalto EE:n johtamisohjelmia

Self-development-osaamisen ja sovelletun neurotieteen asiantuntija Ben Nothnagel on nimitetty Aalto EE:n Senior Advisoriksi helmikuusta 2017 alkaen. Nimityksellä Aalto University Executive Education (Aalto EE) vahvistaa edelleen organisaatiotaan. 

Lue lisää

Lataa esite