Uutishuone

Aalto EE:n mainossarja valittu vuoden 2016 aikakauslehtimainokseksi

Aalto University Executive Educationin ”Muotokuvia johtajuudesta” mainossarja on valittu vuoden 2016 aikakauslehtimainokseksi. Aikakausmedian vuosittaisen Editkilpailun aikakauslehtimainosten sarjassa loppusuoralle valittiin noin 100 mainoksen joukosta viisi.

Lue lisää

Aalto University Executive Education -konserni ylsi ennätysliikevaihtoon ja -voittoon

Vuosi 2016 oli Aalto EE -konsernille taloudellisesti ennätysvahva. Myös asema Financial Times -lehden kansainvälisissä vertailuissa vahvistui edelleen.

Lue lisää

Riina Viitala aloitti Aalto EE:n Aasian toimintojen johdossa

Aalto University Executive Education -ryhmän (Aalto EE) Aasian toimintojen johtajana on maaliskuussa aloittanut FT Riina Viitala. Aasian toimintoja kaksi vuotta luotsannut Anu Sirkiä palaa Suomeen rakentaakseen konsernin uusia liiketoimintoja ja kumppanuuksia.

Lue lisää

Heidi Piiroisen ”Left Coast” on huumorin sävyttämän arjen kuvaus

Valokuvaaja Heidi Piiroisen näyttely ”Left Coast” on avattu Bang Bang Galleryssa. Näyttelyssä kuvataan arkea avoimesti ja realistisesti mustan sävyistä komiikkaakaan unohtamatta. Galleria toimii Aalto EE:n tiloissa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun päärakennuksessa.  

Lue lisää

Danske Bankin toimitusjohtaja Risto Tornivaara saa Most Reliable CEO 2016 -tunnustuspalkinnon

Danske Bankin Suomen maayhtiötä vuodesta 2013 johtaneelle Risto Tornivaaralle on myönnetty Nordic Institute of Business & Society NIBS:in tunnustuspalkinto ”Most Reliable CEO in Finland” – Suomen luotettavin yritysjohtaja. Tunnustuspalkinto jaetaan kahden vuoden välein, ja se annetaan sille suomalaisen suuryrityksen johtajalle, jonka luotsaama yritys on tuottanut vankinta ja tasaisinta kannattavaa kasvua.

Lue lisää

Opiskelijat suunnittelivat Aalto MBA -ohjelmista valmistuville uudet viitat ja hatut

Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun muotoilun laitoksen maisteriopiskelijat suunnittelivat Aalto University Executive Educationin (Aalto EE) MBA- ja Executive MBA -valmistujaisten uudet viitat ja -hatut. Ne henkivät Aalto EE:n brändiä ja laadukkuutta ja muistuttavat Aallon erityisyydestä myös johtavana pohjoismaisena muotoilukouluna.

Lue lisää

Lataa esite