Uutishuone

Heidi Piiroisen ”Left Coast” on huumorin sävyttämän arjen kuvaus

Valokuvaaja Heidi Piiroisen näyttely ”Left Coast” on avattu Bang Bang Galleryssa. Näyttelyssä kuvataan arkea avoimesti ja realistisesti mustan sävyistä komiikkaakaan unohtamatta. Galleria toimii Aalto EE:n tiloissa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun päärakennuksessa.  

Lue lisää

Danske Bankin toimitusjohtaja Risto Tornivaara saa Most Reliable CEO 2016 -tunnustuspalkinnon

Danske Bankin Suomen maayhtiötä vuodesta 2013 johtaneelle Risto Tornivaaralle on myönnetty Nordic Institute of Business & Society NIBS:in tunnustuspalkinto ”Most Reliable CEO in Finland” – Suomen luotettavin yritysjohtaja. Tunnustuspalkinto jaetaan kahden vuoden välein, ja se annetaan sille suomalaisen suuryrityksen johtajalle, jonka luotsaama yritys on tuottanut vankinta ja tasaisinta kannattavaa kasvua.

Lue lisää

Opiskelijat suunnittelivat Aalto MBA -ohjelmista valmistuville uudet viitat ja hatut

Aalto-yliopiston taiteiden ja suunnittelun korkeakoulun muotoilun laitoksen maisteriopiskelijat suunnittelivat Aalto University Executive Educationin (Aalto EE) MBA- ja Executive MBA -valmistujaisten uudet viitat ja -hatut. Ne henkivät Aalto EE:n brändiä ja laadukkuutta ja muistuttavat Aallon erityisyydestä myös johtavana pohjoismaisena muotoilukouluna.

Lue lisää

Aalto PRO ja Finnsecurity valitsivat vuoden turvallisuusjohtajaksi Wärtsilän Rauno Hammarbergin

Aalto University Professional Development (Aalto PRO) ja Finnsecurity ry valitsivat vuoden turvallisuusjohtajaksi Wärtsilän Chief Security Officer Rauno Hammarbergin. Alalla arvostetun Turvallisuusjohdon koulutusohjelman 25-vuotisjuhlassa 17.11. jaettu palkinto on lajissaan ensimmäinen. Se annetaan alan ansioituneelle sekä turvallisuusalan osaamista edistävälle johtajalle Suomessa.

Lue lisää

Maija Astikaisen One-Dog Policy -valokuvanäyttely ihastuttaa Bang Bang Galleryssa

Maija Astikaisen syyskuussa avattu näyttely on kerännyt paljon kiitosta Bang Bang Galleriassa. Galleria toimii Aalto EE:n tiloissa Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun päärakennuksessa.

Lue lisää

Avoin tehtävä: Ohjelmajohtaja (Program Manager)

Tehtävänäsi on muun muassa johtaa, kehittää ja myydä vaikuttavia valmennuskokonaisuuksia yksilö- ja organisaatioasiakkaillemme.

Lue lisää

Lataa esite