Korkealaatuinen oppimisympäristö

Innostava ja laadukas ympäristö on tärkeä kasvualusta uusille ideoille, innovaatioille ja oppimiselle. Me Aalto University Executive Education Oy:ssä olemme luoneet kauniita ja kokemuksellisia tiloja, jotka kannustavat uudenlaiseen ajatteluun ja osaamisen jakamiseen.

Taiteilijoiden huolella valitut teokset luovat jokaiseen tilaan ainutlaatuisen tunnelmansa. Tilojen muunneltavuus, sijainti ja palvelutaso tarjoavat erinomaisen lähtökohdan paitsi laadukkaiden koulutustilaisuuksien, myös erilaisten kokousten ja yritystilaisuuksien onnistumiselle.
 

 

Tutustu upeisiin tiloihimme ja niiden tunnelmaan alla olevista linkeistä.


 


 

Sijainti

Tilamme sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin keskustassa osoitteessa Mechelininkatu 3 C (Aalto EE:n talo) ja Runeberginkatu 14-16 (Kauppakorkeakoulun päärakennus), sekä Singaporen keskustassa osoitteessa 25 North Bridge Road, EFG Bank Building.

Saapumisohjeet (Helsinki)

Saapumisohjeet (Singapore)

Yhteystiedot

Kerromme mielellämme lisää. Yhteyshenkilömme auttaa mikäli tarvitset lisätietoja, haluat tulla tutustumaan tiloihimme tai haluat varata tilan yrityksesi käyttöön.

Tiedustelut, Helsinki:

Suvi Leinonen
Project Manager
Puh. 010 837 3783
suvi.leinonen@aaltoee.fi

Tiedustelut, Singapore:

Iris Low
Coordinator
Puh. +65 6339 7338 (103)
iris.low@aaltoee.sg

Lataa esite

Aalto EE käyttää lomakkella annettuja tietoja markkinointiin. Lataamalla esitteen hyväksyt tämän. Katso lisätietoja käytännöistämme.