Aalto EE tarjoaa MBA-ohjelmia Suomessa, Singaporessa, Puolassa, Etelä-Koreassa, Taiwanilla, Indonesiassa ja Iranissa. Ohjelmilla on kaikki kolme arvostetuinta kauppatiedettä edustaville yliopistoille myönnettyä akkreditointia.

Accredited by

Aalto Executive MBA

Aalto Executive MBA (EMBA) keskittyy strategiaan ja johtamiseen erityisesti ylemmän johdon näkökulmista, mutta kattaa myös muut tärkeimmät liikkeenjohdon osa-alueet.

Lue lisää

Aalto Executive MBA in Security and Risk Management

Aalto EMBA in Security and Risk Management on uusi liikkeenjohdolle suunnattu ohjelma, jonka keskeisiä teemoja ovat strategia, johtaminen, turvallisuus ja riskienhallinta. 

Lue lisää

Aalto MBA

Aalto MBA on käänteentekevä ohjelma yksilöille, jotka haluavat saada uusia mahdollisuuksia urakehitykseensä sekä uudistaa kykyään kehittää ja johtaa liiketoimintaa.

Lue lisää

Aalto Executive DBA

Aalto Executive Doctor of Business Administration (DBA) on kokeneille johtajille suunnattu, työn ohessa suoritettava kauppatieteellinen tohtorikoulutusohjelma.

Lue lisää

Aalto-ESADE MBA for Executives

Aalto-ESADE MBA for Executives -ohjelma painottaa innovointia, yrittäjyyttä sekä muotoiluajattelua. Opetusta on sekä Aasiassa että Euroopassa, yhdistäen kahden johtavan kauppakorkeakoulun vahvuudet täysin uudenlaiseen Executive MBA-ohjelmaan.

Lue lisää

Aalto Executive Summit

Aalto Executive Summit tuo yhteen opiskelijoita ja alumneja Helsingistä, Singaporesta, Soulista, Taipeista, Jakartasta, Poznanista ja Teheranista.

Lue lisää

Aalto Health MBA / Executive MBA

Aalto Health MBA ja Aalto Health Executive MBA –ohjelmat koostuvat kahdesta erikseen suoritettavasta osasta: suomenkielisestä Johtaminen terveydenhuollossa –ohjelmasta ja sen jälkeen suoritettavasta Aalto MBA tai Aalto Executive MBA –ohjelmasta.

Johtaminen terveydenhuollossa –ohjelmasta voi siirtää yhteensä 18 opistopistettä Aalto MBA tai Aalto Executive MBA –ohjelmaan. Johtaminen terveydenhuollossa –ohjelmasta valmistuneet saavat myös hyvitystä Aalto MBA tai Aalto Executive MBA –ohjelman hinnasta.

Lisätietoja: Carola Juselius, Senior Manager, carola.juselius@aaltoee.fi, Puh. 010 837 3780

Lataa esite

Aalto EE käyttää lomakkella annettuja tietoja markkinointiin. Lataamalla esitteen hyväksyt tämän. Katso lisätietoja käytännöistämme.